Ex-Salkkarit-tähti löi kaikki ällikällä astellessaan BB-taloon kuuden vuoden hiljaiselon jälkeen – opiskelee nyt täysin uutta ammattia

Big Brotherissa paluun parrasvaloihin tehnyt entinen Salkkarit-näyttelijä Markku Pulli kertoo nyt, mitä hän teki sen jälkeen, kun lopetti suosikkisarjassa kuusi vuotta sitten.

Salatuissa elämät -sarjassa Joonatan Sievisen roolissa vuodet 2007–2015 nähty Markku Pulli löi kaikki ällikällä, kun hän asteli Big Brother -taloon 13 muun julkkiskisaajan kanssa.

Pulli myöntää MTV Uutisille, että tv-kameroiden eteen asteleminen jännitti kuuden vuoden tauon jälkeen, vaikka kyseessä oli tietyllä tavalla hyvin tuttu tilanne.

– Sanotaan näin, että se tuli aika sopivaan kohtaan, hän vastaa kysymykseen siitä, miksi päätti lähteä mukaan suosittuun realityyn. 

Pullista muodostui nopeasti yksi kauden ennakkosuosikeista ja hän sijoittui lopulta toiseksi, kun entinen painija Petra Olli korjasi potin finaalissa. 33-vuotias Pulli sanoo, että suosio tuli hänelle yllätyksenä.

– Eihän sitä talossa tietenkään tiennyt. Kun tuli pois, aika yllätys oli, että oli ollut ennakkosuosikki. Olen toki imarreltu siitä, hän hymyilee.

Ennen paluuta parrasvaloihin Pulli kertoo tehneensä töitä kaupallisella alalla ja alkaneensa opiskella ja nauttineensa siitä, ettei julkisuus ole ollut jatkuvasti läsnä arjessaan pitkän Salkkarit-rupeaman jälkeen.

– Vaikka en ole ollut, telkkarissa elämä on jatkunut ja olen nauttinut siitä. Opiskelen tällä hetkellä lentäjäksi ja teen duuneja siinä sivussa, hän kertoo.

– Yksityislentäjän lupakirjan sain suoritettua. Se on ensimmäinen etappi. Haaveissa on päästä liikennelentäjäksi, Pulli jatkaa urahaaveisiinsa liittyen.

Vapaa-ajalla hän kertoo löytäneensä takaisin kuntosaliharrastuksen pariin vuosia kestäneen tauon jälkeen ja on kertonut sosiaalisessa mediassa joutuneensa aloittamaan kaiken täysin puhtaalta pöydältä.

– Kuntosalin olen löytänyt taas uudestaan ja alkanut treenata. Pitkä tie on siinäkin.

Myös Pullin Salkkarit-hahmo Joonatan treenasi aikanaan kuntosalilla ja haali muskeleita kiellettyjen aineiden avulla. 

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Pulli on aiemmin kertonut MTV:lle, että kun hän alkoi treenata roolia varten, massaa kertyi 30 kiloa ja kaverit alkoivat kutsua häntä nimellä nimellä Roinatan. Pulli myöntää, että Roinatan-kuittailua kuulee toisinaan edelleen, mutta hän ei pistä sitä pahakseen.

– Satunnaisesti joo. Siitähän tehtiin musiikkivideokin. Se on hauska muisto, Pulli virnistää viitaten vuoteen 2013, jolloin hän esiintyi taiteilijanimellä Roinatan rap-artisti Matin musiikkivideolla Roju, jolla hän myös räppäsi itse.

Kesäsuunnitelmien suhteen Pullilla on kaksi toivetta.

– Toivottavasti pääsee ottamaan aurinkoa ja grillaamaan.

Keskustelupalstoilla spekuloidaan jatkuvasti entisten Salkkarit-näyttelijöiden parisuhdestatusta – kuinka Markku Pulli vastaa polttavaan kysymykseen? Katso video!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja