BB-Helmeri rakensi terassia ja teloi itsensä – somessa kauhistuttiin: "Toivottavasti näkö ei mennyt"

Big Brother -ohjelmasta tuttu Helmeri julkaisi kuvan, joka sai aikaan kysymystulvan.

Helmeri Pirinen hurmasi viime syksynä Big Brother -ohjelmassa. Voittoa sieltä ei tullut, mutta hän eteni aina finaaliin saakka. Voiton Big Brotherissa nappasiKristian, joka ei ole paistatellut otsikoissa BB-kauden jälkeen.

Pirinen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, joka sai monet BB-fanit kummastelemaan, mitä miehelle on tapahtunut. Pirinen poseeraa kuvassa hymyillen, mutta toisessa silmässä on laastari.

– Terassin teko se on hauskaa hommaa. Oon kuvaillu tätä projektia joka päivä ja tarkotus olis jotain postailla YouTuben puolelle ens viikolla, Pirinen kirjoitti.

BB-asukkaan lisäämään kuvaan tuli runsaasti kommentteja ja kyselyitä.

– Voi kauhia sentään. Toivottavasti ei pahempaa.

– Oo nyt hyvä mies varovainen siellä. Onhan mies ja vakuutukset kunnossa?

– Voi hyvänen aika! Toivottavasti ei menny näkö!

Pirinen ihastui Big Brother -talossa Anuun, jonka kanssa romanssi on jatkunut myös tv-ohjelman jälkeen. Mies kertoi MTV Uutisille viime vuoden lopussa, että hän on tutustunut myös Anun lapsiin.

– Meillä on mennyt hyvin, tullaan hyvin toimeen, Pirinen iloitsi.

Pirinen on luonut jo pitkään uraa temppupotkulautailun, eli scoottauksen parissa. Hän paljasti myös tutustuttaneensa Anun poikia lajinsa pariin.

– Minähän annoin lahjaksi pojille scootit, ja viime sunnuntainakin käytiin meidän hallimme alle 10-vuotiaiden vuorolla scoottaamassa, ammattilautailija kertoi. 

Lue myös:

    Uusimmat