Mainos

Muistatko pienen tytön, jolta syöpähoidot veivät ripsetkin? Näin hän voi nyt

Syöpähoitojen vuoksi australialaisen Hayley-tytön ripset alkoivat pudota. Nyt Hayley voi paljon paremmin.

Vuonna 2016 isä Andrew Brown jakoi sydäntäsärkevän kuvan pienestä tyttärestään. Otos todisti karulla tavalla syöpähoitojen rankkuuden: hoitojen vuoksi australialaisen Hayley-tytön ripset alkoivat pudota yksitellen, ja pian hänen viimeinenkin ripsensä putosi pois. Isä ehti vielä tallentaa koskettavan kuvan tyttärestään viimeisen jäljellä olevan ripsen kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mutta nyt Hayley voi paljon paremmin, kertoo Daily Mail. Isä Andrew jakoi uuden kuvan tytöstä; otoksessa Hayley hymyilee, hiukset kasvavat ja tytön kuuluisat ripsetkin ovat palanneet. 

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Andrew'n mukaan tytön mieliala ja voimat paranevat päivä päivältä.

– Hänen hiuksensa kasvavat, nopeasti ja pehmeinä. Hän varmisti, että harjasi omansa ja minun hiukseni tänä aamuna. Hän tykkää muistuttaa minua siitä, että hänen hiuksensa kasvavat nopeammin kuin minun, ja pian ne ulottuvat hänen kasvoilleen, kuten ennen.

Perhe sai tietää syöpäkasvaimen kadonneen juuri ennen joulua vuonna 2016. Isä kertoi blogissaan ripsien palanneen 9. tammikuuta 2017.

Nyt Hayley on palannut kouluun. Vaikka kaikki on hyvin, isä tunnustaa, että tyttären katseleminen terveenä saa hänet kyyneliin.

25:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.