Mainos

"Kyse ei ole vuosista, vaan kuukausista" – perhe ei aio kertoa 9-vuotiaalle, että hän menehtyy pian

9-vuotiaalla Ciaralla on vain kuukausia elinaikaa. Hän ei tiedä sitä itse.

Jos lapsellasi olisi vain kuukausia elinaikaa, mitä tekisit? Kertoisitko hänelle?

Ciara Brillin perhe päätti pitää salaisuuden. Amerikkalaisella 9-vuotiaalla Ciaralla on enää kuukausia elinaikaa. Hän ei tiedä sitä itse.

– Hän tietää, että hänellä on aivokasvain, ja hän tietää, että äiti ja isä soittavat maailman kaikille lääkäreille korjatakseen hänet. Olemme varovaisia termien kanssa hänen ja hänen 10-vuotiaan veljensä kanssa. Se on liikaa, isä Harold kuvasi People-lehdessä.

Ciara alkoi valittaa pääkipua ennen joulua 2016. Joulupäivänä vanhemmat huomasivat, että hänen toinen silmäluomensa riippuu. Pian ongelma vaikutti jo tytön näköön.

"Sanoinkuvaamattoman hirveää"

Tutkimukset paljastivat pian karun totuuden: Ciaralla oli aivokasvain, jota ei voinut parantaa.

– Meille kerrottiin, että asia on vakava, kyse ei ollut vuosista, vaan kuukausista. Se oli sanoinkuvaamattoman hirveää, äiti Stacie sanoo.

Perhe tietää, että Ciaran kunto tulee romahtamaan hänen viimeisinä elinkuukausinaan ja -viikkoinaan. Häntä hoidetaan esimerkiksi säteilyhoidolla.

Vanhemmat ovat kysyneet tytöltä, mitä tämä haluaisi tehdä, ja he aikovat käyttää ajan tekemällä Ciaran onnelliseksi, kertoo Kidspot-sivusto. Ciaran perhe kerää joukkorahoituksella rahaa, jotta Ciara pääsisi Disney-risteilylle, matkalle sukulaisten luo ja vesipuistoon. Heille on lahjoitettu jo yli 90 000 dollaria.

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.