Mainos

”He tiesivät olevansa tässä yhdessä" – syöpään sairastuneet lapset uusivat julkisuuteen nousseen yhteiskuvansa

Upea valokuva osoittaa, että vaikka vuodet vierivät, ystävyys on ja pysyy. 

Vuonna 2014 yhdysvaltalaiskuvaaja Lora Scantling pääsi ikuistamaan kolmen pienen syöpäpotilaan tarinan. Kuva merkitsi naiselle paljon, sillä sekä hänen isäpuolensa että ystävänsä poika kävivät omaa syöpätaisteluaan. 

– Halusin tehdä jotain, joka inspiroisi ja nostaisi tunteet esiin. Yksi kuva, joka puhuttelisi enemmän kuin tuhat sanaa, Scantling kertoo.

"Se oli ihmeellistä katsottavaa"

Facebookin kautta nainen sai yhteyden kolmeen tyttöön; Rylieen, Rheanneen ja Ainsleyhin. Kolmevuotias Rylie sairasti munuaissyöpää, neljävuotias Ainsley leukemiaa ja kuusivuotias Rheann erästä aivosyövän muotoa. Kenenkään tulevaisuus ei ollut täysin varma. 

Tytöt eivät tunteneet toisiaan entuudestaan, mutta heistä tuli nopeasti parhaat kaverukset. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun he kävelivät sisään ja näkivät toisensa, he tiesivät olevansa tässä yhdessä. Se oli ihmeellistä katsottavaa, kuvaaja kertoo.

Scantlingin ikuistama otos kolmesta toisiaan halaavasta tytöstä lähti leviämään nopeasti. Kuvan viesti oli yksinkertainen, mutta ajatuksia herättävä: ”Joskus voima tulee tiedosta, ettet ole yksin”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvan ottamisesta on nyt kolme vuotta, mutta sen sanoma elää yhä. Tästä syystä kuvaaja onkin päättänyt ikuistaa kolmikon joka ikinen vuosi. Tämän vuoden kuvassa kolme syöpävapaata tyttöä hymyilee jälleen yhdessä kameralle. 

Lapset ovat parhaimpia asiantuntijoita, kun puhutaan ystävyydestä. 

2:20

Lähde: FoxNews 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.