Mainos

Isä jakoi koskettavan kuvan lapsensa syöpähoidoista: "Jäljellä on vain yksi silmäripsi”

Karussa kuvassa näkyy, kuinka rankat syöpähoidot ovat vieneet seitsemänvuotiaalta tytöltä hiukset ja kulmakarvat, jäljellä on enää yksi ainut silmäripsi. 

Isä Andrew Brown jakoi sydäntäsärkevän kuvan pienestä tyttärestään, joka todistaa karulla tavalla syöpähoitojen rankkuuden. Kuvassa näkyy, kuinka rankat kemoterapiahoidot ovat vaikuttaneet tyttöön niin fyysisesti kuin henkisestikin. 

– Aina kun näen kuvan, ajattelen, että "toivo jotain". Se on todella liikuttavaa, tytön äiti kertoo.

Kateutta herättäneet ripset putosivat yksitellen 

Kesäkuussa seitsemänvuotiaan tytön nenästä löydettiin viiden sentin kokoinen syöpäkasvain. Löydöksen jälkeen tyttö joutui välittömästi rankkoihin syöpähoitoihin, joiden ennustettiin kestävän vähintään kahdeksan kuukautta.

Lääkärit antoivat perheelle toivoa siitä, että ripset pysyisivät Hayley-tytön silmissä paljon kauemmin kuin hiukset. Hoitohenkilökunta yrittikin kannustaa hiuksensa menettänyttä tyttöä kehumalla aina hänen silmiään. 

– Monet ihmiset, mukaan lukien hänen isosiskonsa, kertoivat aina olleensa kateellisia hänen kauniille suurille ripsilleen, isä kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mutta pian myös tytön ripset alkoivat pudota yksitellen, ja kolme viikkoa myöhemmin hänen viimeinenkin ripsensä putosi pois. Onneksi isä ehti vielä tallentaa koskettavan kuvan tyttärestään viimeisen jäljellä olevan ripsen kanssa.

– Hän ei ehkä ymmärrä, että ne ovat poissa, ihmiset ovat vain lakanneet puhumasta niistä. Hän ei ehkä tiedä myöskään sitä, että myös hänen kulmakarvansa ovat kokonaan poissa, isä kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tytön täytyy käydä vielä läpi viiden viikon säteilyhoitojakso ja kaksi kemoterapiakertaa, ennen kuin lääkärit päättävät, miten tytön hoitoa jatketaan. Hyvä uutinen kuitenkin on, että nykyiset hoidot näyttävät tehonneen kasvaimeen hyvin. Toivottavasti tytön kauniit ripset kasvavat vielä joskus takaisin.  

Syöpä ei aina ilmoita itsestään, muista siis tarkkailla hälytysmerkkejä. 


Lähde: Dailymail 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.