Mainos

MTV3 Internet avasi Suomen laajimman Internet-sääpalvelun

MTV3 Internet avasi tänään Suomen laajimman sääpalvelun Internetiin. Osoitteessa www.mtv3.fi/saa oleva palvelu on toteutettu yhteistyössä Ilmatieteen laitoksen kanssa. Sääpalvelun sivuilla voi seurata päivittäisiä havaintoja ja ennusteita 24 suomalaiselta paikkakunnalta sekä yli 40 muulta paikkakunnalta ympäri maailman.

Sääpalvelu tarjoaa ennusteen Suomen ja muun Euroopan kaupunkien säätilojen kehittymisestä seuraavaksi 24 tunniksi. Lisäksi kunkin paikkakunnan kohdalta voi tarkastella viittä aiempaa säähavaintoa kuluneelta vuorokaudelta. Kotimaan kaupungeista on nähtävissä myös kaupunkien keskimääräinen alin ja ylin lämpötila edellisen 30 vuoden aikana. Muualta maailmasta on saatavilla paikkakunnittain 1-5 tuoreinta säähavaintoa.

"Käyttäjä löytää säätiedot erittäin nopeasti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella. Palvelun käyttäminen on helppoa, ja säätiedot voi saada koneelleen vaikkapa maapallon toiselta puolelta muutamassa sekunnissa", kertoo Internet-koordinaattori Tomi Lindblom MTV3 Internetistä. "Uskomme, että sääpalvelusta tulee yksi MTV3 Internetin suosituimmista palveluista. Samalla se vahvistaa johtoasemaamme Suomen suurimpana sisältöä tuottavana Internet-palveluna."

Sääpalvelusta on runsasti linkkejä Ilmatieteen laitoksen Internet-sivuille. Linkkien kautta pääsee katsomaan muun muassa Fennoskandian ja Euroopan satellittikuvia, tarkempaa lämpötilakarttaa, sääuutisia, varoituksia sekä säätiedotusta merenkulkijoille. MTV3 Internetin sääpalvelussa sijaitsevat seuraavat suomalaiset paikkakunnat: Helsinki, Lahti, Turku, Tampere, Pori, Maarianhamina, Kotka, Lappeenranta, Mikkeli, Jyväskylä, Ähtäri, Joensuu, Kuopio, Vaasa, Kajaani, Oulu, Kuusamo, Rovaniemi, Pello, Salla, Sodankylä, Muonio, Ivalo ja Utsjoki. Euroopasta ovat mukana: Reykjavik, Oslo, Tukholma, Kööpenhamina, Pietari, Tallinna, Moskova, Amsterdam, Bryssel, Lontoo, Pariisi, Frankfurt, Berliini, Varsova, Praha, Wien, Budapest, Rooma, Madrid, Lissabon ja Ateena. Muualta maailmasta ovat mukana: Toronto, Chicago, New York, Los Angeles, Miami, Nassau, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Las Palmas, Kairo, Nairobi, Kapkaupunki, Bahrain, Delhi, Bangkog, Peking, Tokio, Hongkong, Manila ja Jakarta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.