MTV paikalla: Naapurit järkyttyneitä perheidyllin särkeneestä Nummelan murhasta – silminnäkijä kertoo kiinniotosta pihalla

2:46
MTV Uutiset vieraili Nummelan rikospaikalta. Tämä tapauksesta tiedetään.

Paikalliset ovat järkyttyneitä Vihdin Nummelassa eilen tapahtuneesta epäillystä murhasta. Silminnäkijä todisti miehen kiinniottoa taloyhtiön parkkipaikalla.

Eilen kello viiden aikoihin iltapäivällä tapahtuneesta murhasta ei ole toistaiseksi kerrottu julkisuuteen paljoa. Poliisi tiedotti tapauksesta tänään ja kertoi rikoksen tapahtuneen perhepiirissä. Teosta epäiltyä aiotaan vaatia vangittavaksi maanantaina.

Toistaiseksi ei tietoa uhrista

MTV Uutisten haastattelemien naapureiden mukaan kyse oli kolmilapsisesta perheestä. Eräs naapureista oli itse todistanut, kuinka parkkipaikalla vaikeroinut mies otettiin kiinni. Tarkemmasta tapahtumien kulusta ei haastatelluilla naapureilla ollut havaintoja.

Poliisi on kertonut yhden kuolleen väkivallanteossa, mutta toistaiseksi epäselvää on, kuka rikoksessa on kuollut tai ketä teosta epäillään. Eräs silminnäkijä näki henkirikoksen jälkeen asunnosta tulleen naisen ja lapsia, mutta varmoja havaintoja uhrista tai tietoja tämän henkilöllisyydestä ei ole saatu.

Tietoa ei ole esimerkiksi siitä, onko asunnossa ollut paikalla muuta perhepiiriä kuin ydinperhe.

Tapahtumat naapurustolle täysi yllätys

Perhe ei ollut asunut alueella pitkään, erään naapurin arvion mukaan noin puoli vuotta. Sinä aikana he olivat kuitenkin antaneet kuvan idyllisestä perhearjesta.

Tapauksen kuvaillaan tulleen naapureille täytenä yllätyksenä, eikä perheen toiminta ole antanut mitään syytä odottaa perheessä tapahtuvan väkivallantekoa.

Naapurit muistavat erityisesti perheen lapset, jotka ovat iloisesti leikkineet pihalla. Juuri lasten kohtalo huolettaa ja surettaa asukkaita.

Naapurit toivovat lisätietoja lääkkeeksi epätietoisuuteen

Ulkoapäin perheen asunto vaikuttaa naapureiden havaintojen tapaan idylliseltä. Nyt poliisin kiinni nauhoittamaa ulko-ovea koristaa kutsuva ovikoriste ja parveke on koristeltu viihtyisäksi värikkäin kukin. Kalustetulla parvekkeella näkyy suurikokoinen vesipiippu.

Tapahtumapaikka on niin sanottua vanhaa Nummelaa, jota kaikki kuullut naapurit kuvailevat erittäin rauhalliseksi asuinalueeksi. Osaltaan rikoksen tapahtuminen rauhallisella alueella on tehnyt tapauksesta asukkaille entistäkin yllättävämmän.

Eräs naapureista kuvailee menettäneensä yöunensakin tapahtuneen johdosta. Monille asukkaista yhteinen kokemus on surun ja järkytyksen lisäksi epätietoisuus.

He toivovatkin tietoa siitä, mitä heidän naapurissaan on tapahtunut ja kenelle. Toistaiseksi käsitys päivän tapahtumista on ollut arvailujen, ja valitettavasti myös mielikuvituksen varassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja