Saarikko vaatii keskustaa uudistumaan: "Me ollaan monen mielestä laimeita"

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko sanoo Maaseudun Tulevaisuudessa, että puolueen on keskityttävä politiikkaan henkilöhässäköiden sijaan.

Keskustan puheenjohtaja ja tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko sanoo, että keskustan on löydettävä itsensä uudelleen.

– Me ollaan nyt monen mielestä laimeita ja olemme tuottaneet pettymyksiä. Luottamus pitää palauttaa ihminen kerrallaan. Me emme voi vaikuttaa muihin pelikentällä, mutta voimme vaikuttaa siihen mitä itse teemme, Saarikko sanoo Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa.

Saarikko ei sulje pois ministerikierrätystä ennen seuraavia eduskuntavaaleja, mutta ei halua lähteä nimeämään mahdollisia ehdokkaita.

–Jokaisella vaalikaudella on tullut ministerivaihdoksia. En sulje pois etteikö ministerivaihdoksia olisi tulossa ennen seuraavia eduskuntavaaleja.

Saarikko sanoo, että puolueen pitää keskittyä ensisijaisesti työntekoon.

– Me tarvitsemme vähemmän henkilöhässäkkää ja enemmän politiikan sisältöjä. Minulla ei ole joulupukin säkkiä, jolla voisi tehdä ihmeitä. Meidän kaikkien pitää keskittyä tekemään töitä. Vain sillä menestytään vaaleissa.

Seuraavat eduskuntavaalit ovat keväällä 2023.


Lue myös:

    Uusimmat