Mainos

Motoristit kypärättä ajelulla - osuma pylvääseen tappoi heti

Vieremän Ponssentiellä sattui aamuyöllä kello 04 aikaan moottoripyöräonnettomuus, joka vaati vuonna 1988 syntyneen paikkakuntalaisen miehen hengen. Alkoholilla epäillään olleen osuutta tapahtuneeseen.

Toinen, vuonna 1986 syntynyt vieremäläinen mies loukkaantui erittäin vakavasti. Häntä hoidetaan Kuopion yliopistollisessa sairaalassa teho-osastolla.

Miehet olivat olleet liikkeellä moottoripyörällä kahdestaan ja alustavien tietojen mukaan he eivät käyttäneet suojakypäriä.

- Alustavien tutkimusten mukaan moottoripyörä oli tullut Ponssentietä Vieremän keskustan suunnasta ja suoran jälkeen loivasti oikealle kaartuvassa mutkassa moottoripyörä oli ohjautunut kulkusuunnassaan vasemmalle puolelle ulos tieltä. Moottoripyörä oli ajautunut aivan valaisinpylvään vierestä seurauksella, että onnettomuudessa kuollut mies oli osunut valaisinpylvääseen ulosajovaiheessa ja kuollut välittömästi tapahtumapaikalle, poliisin tiedote kertoo.

Poliisipartion saapuessa tapahtumapaikalle toinen mies oli ollut tajuissaan ja hänet oli toimitettu sairasautolla Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Poliisi epäilee onnettomuudessa kuolleen miehen olleen moottoripyörässä matkustajana, mutta tutkinta jatkuu edelleen. Poliisi epäilee moottoripyörän kuljettajan käyttäneen rajua ylinopeutta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.