MTV Malmössä – Euroviisujen semifinaaliin jonottavien keskuudessa raikaa Suomen edustuskappale

Windows95manin kohtalo ratkeaa illan semifinaalissa - miltä näyttää lopullinen esitys? 6:41
Katso videolta, mitkä maat ovat Euroviisujen ennakkosuosikit.

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali käydään 7. toukokuuta Ruotsin Malmössä. MTV on paikalla aistimassa tunnelmia. 

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali on 7. toukokuuta Malmössä, Ruotsissa. Suomi esiintyy paikalla 10 Windows95manin ja Henri Piispasen voimin kappaleella No Rules!.

MTV Uutisten toimittaja Katja Lintunen on paikalla aistimassa tunnelmia ja kävi katsomassa 6. toukokuuta ensimmäisen semifinaalin läpimenoharjoituksia. 

– Esitys oli aika samanlainen, mitä Uuden Musiikin Kilpailussa, toki sitä oli nyt hieman paranneltu. Kansainvälinen media ei hirveästi innostunut tuosta. Siellä oli vain media katsomassa. Eilisessä kenraalissa haastattelemieni fanien mukaan Windows95man sai kuitenkin järjettömät aplodit, Lintunen kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa. 

Lintusen mukaan Malmö Arenalle jonottavien ihmisten keskuudessa on kuunneltu kappaletta No Rules!.

– Kyllä täällä tunnelma on nousussa, mutta täytyy myöntää, kun olin viime vuonna Liverpoolissa, niin siellä tunnelma oli täysin erilainen. Täällä on niin kovat turvallisuustoimet ja poliiseja joka puolella, myös talojen katoilla, niin varmasti se vähän latistaa tunnelmaa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että kyllä täällä Euroviisut saadaan aikaan, Lintunen kertoi. 

Katso videolta, mitkä maat ovat Euroviisujen ennakkosuosikit.

Lue myös:

    Uusimmat