Liverpoolin ennätysmieheltä kulmia nostattava temppu Instagramissa

Salamastartti! Darwin Nunez vie Liverpoolin johtoon upealla maalilla 1:24
Liverpoolin Darwin Nunez teki helmikuussa Mestarien liigan neljännesvälieräottelussa upean maalin Real Madridia vastaan.

Liverpoolin jalkapallotähti Darwin Nunez on poistanut Instagram-tililtään kaikki seuraan liittyvät julkaisut.

Nunez liittyi Englannin Valioliigan suuriin seuroihin lukeutuvaan Liverpooliin kesällä 2022 seurahistorian kalleimpana hankintana, sopimuslisineen noin 99 miljoonalla eurolla. Uruguayn maajoukkuehyökkääjä oli edustanut tätä ennen portugalilaista Benficaa.

Nunez on kuitenkin saanut ailahtelevista otteistaan ja maalipaikkojen tuhrimisestaan rapaa. Hänen on spekuloitu jättävän Liverpoolin kesällä. Huhuissa on väläytelty Robert Lewandowskin mahdollista korvaamista Barcelonassa.

Liverpool-julkaisut pois

Nunez on lyönyt tuoreeltaan bensiiniä liekkien sekaan poistamalla Instagramista kaikki Liverpooliin liittyvät julkaisut.

Nunez on jättänyt Liverpoolista jäljelle vain profiilikuvan, joka on otettu hänestä selkäpuolelta seuran punaisessa paidassa. Hänellä on profiilissa myös maininta, että hän on Liverpoolin pelaaja.

Muutoin Nunezilta on itsestään viime vuosilta jalkapallokuvia vain Uruguayn maajoukkueen ja Benfican edustusasuissa. 

Arvostettu sisäpiiritoimittaja Fabrizio Romano kertoi CaughtOffsiden kolumnissaan monien fanien kysyneen Nunezin Liverpool-julkaisujen poistamisesta. Romano huomautti vain Nunezin pystyvän selittämään syyn tälle, eikä Romano sanojensa mukaan koskaan yhdistäisi sosiaalisen median toimintoja siirtoliikkeisiin.

– Toistaiseksi on vain hiljaista. Mitään ei tapahdu, ja Darwin varmasti odottaa keskustelua uuden valmentajan Arne Slotin kanssa, Romano kirjoitti.

Feyenoordin managerina toimivan alankomaalaisen Slotin on kerrottu korvaavan Liverpoolin kesällä jättävän Jürgen Kloppin.

Lue myös:

    Uusimmat