Morsiamelta käsittämätön tunnustus – lihotti siskonsa salaa näyttääkseen itse paremmalta häissään: "Tiesin, että minusta tulisi hirviömorsian"

Kasvoitko sisarusparven keskellä? Nämä hetket tunnistat varmasti! 0:24

Morsian myöntää turvautuneensa äärimmäisiin keinoihin näyttääkseen paremmalta siskojensa rinnalla häissään.

Yllä olevalla videolla listataan asioia, jotka jokainen sisarusten kanssa kasvanut tunnistaa.

Penny-nimeä käyttävä tuore morsian paljasti australialaisella Whimn-lifestyle-sivustolla turvautuneensa salakavalaan keinoon turvatakseen tähtihetkensä morsiamena.

Morsian kertoo lihottaneensa morsiusneitoina toimineet siskonsa salaa voidakseen varmistaa olevansa itse huomion keskipiste suurena päivänään. Kirjoituksessaan nainen kertoo olleensa aina kilpailuhenkinen siskojaan kohtaan, vaikka kolmikko onkin läheinen.

"Tiesin, että minusta tulisi hirviömorsian"

Penny kertoo, että hän ja siskot, Maggie ja Charlie, asuivat kaikki Pennyn sulhasen Richien kanssa saman katon alla ennen suurta päivää ja tunnelma oli latautunut. 

– Olen suunnitellut häitäni siitä lähtien, kun olen tiennyt, mikä morsian on, ja tiesin, että minusta tulisi vähän hirviömorsian, mutta tämä häihin keskittynyt tunnelma sattoi syöstä minut ihan toiselle tasolle. Aloin olla pakkomielteinen jokaisesta pienestä yksityiskohdasta, enkä juuri muusta puhunut.

Penny kirjoittaa, että molemmat hänen siskoistaan ovat tyrmäävän kauniita, ja hänestä itsestään on tuntunut aina, että hän on tuikitavallinen heidän rinnallaan.

Valokuvaajan tapaaminen ja mekkojen valitseminen johti siihen, että Penny alkoi miettiä pakkomielteisesti myös lähestyviä hääkuvia ja päätti, ettei halunnut muistutusta keskinkertaisuudesta joka päivä lopun elämäänsä.

Smoothieissa salainen ainesosa

Penny halusi siskojensa näyttävän mahdollisimman tavallisilta. Niinpä hän valitsi siskoilleen neonkeltaiset morsiusneitojen mekot, jotka saivat naiset näyttämään kalpeilta ja hieman sairailta. Tämä ei kuitenkaan riittänyt. 

Nainen kertoo nimittäin alkaneensa valmistaa siskoilleen "hoikistavia" smoothieita aamupalaksi joitain kuukausia ennen suurta päivää. Hän väitti, että halusi kaikkien näyttävän parhaimmaltaan.

Penny kuitenkin juotti siskoilleen smoothieita, joiden yksi ainesosa oli painoa nostava proteiinijauhe. Hän kertoo ostaneensa painonpudotuspirtelöä, tyhjentäneensä sisällön, ja täyttäneensä sen uudella, painoa nostavalla ainesosalla.

– Aloitin kevyesti, mutta kuukautta ennen häitä lisäsin määrättyä annosta kolminkertaisen määrän Maggien ja Charlien smoothieihin laittaen omaani vain hedelmiä ja kookosvettä.

Morsian oli tyytyväinen

Hääpäivän koittaessa siskot olivat joutuneet tekemään muutoksia mekkoihinsa leventyneiden vyötärölinjojensa vuoksi. Morsian oli suureen päiväänsä tyytyväinen.

– Päivä sujui ongelmitta ja kaikilla oli hauskaa. En ajatellut hetkeäkään hääpäivänäni, ettenkö olisi ollut huomion keskipiste tai tärkein ihminen huoneessa.

Hääkuvia katsoessa Penny kertoo tuntevansa aavistuksen syyllisyyttä. Hän itse näyttää kuvissa säteilevältä, kun hänen siskonsa näyttävät kalpeilta ja pulleilta.

Siskot ovat sittemmin pudottaneet painonsa takaisin normaalilukemiin.

– Joskus he pyytävät minua tekemään heille niitä herkullisia smoothieita, joita minulla oli tapana tehdä, mutta kerron heille, että painonpudotuspirtelöä ei enää valmisteta. Laita heille paahtoleipää sen sijaan.

Lähteet: Whimn, Fox News

Lue myös:

    Uusimmat