Mainos

Montako kertaa yhden yön juttuja pitää harrastaa, ettei tule enää morkkista? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Montako kertaa pitää harrastaa yhden yön juttuja, ettei tule enää morkkista?" kyselee nimimerkki Palle.

Näin naisraati vastasi

”Ei se mistään määrästä ole kiinni, vaan siitä tyypistä. Jos kumppani on ihana, seksi on mahtavaa eikä aamullakaan tarvitse juosta oksentamaan, niin yöstähän jää silloin hyvä mieli, vaikka ei sitä ihmistä enää näkisikään. Jos seksi on kamalaa, seksikumppani hirveä ääliö ja muistikuvat yöstä jokseenkin hatarat ja aamun walk of shame pitää kulkea kävellen verkkosukkahousuissa aamukahdeksalta, niin tokihan sitä morkkista puskee pintaan. Valitse siis tarkoin, kenen sänkyyn hyppäät, ja missä kunnossa.”
– 31, sinkku

"Morkkista minulle ei ole ikinä tullut, toisaalta eipä ole ollut yhden yön juttujakaan... Siis seksinharrastus-hommia. Itselläni suurin ongelma oli se, että halusin aina jäädä roikkumaan 'säätökaveriin', joka puolestaan halusi jättää hommat yhteen iltaan ja jatkaa matkaa. Seurauksena oli toivoton ja epätoivoinen tekstaritulva minun puoleltani ja vaivautunut hiljaisuus hänen puoleltaan. Vastaukseni ongelmaasi on siis seuraava: valitse sellainen seksikumppani, joka haluaa samaa, kuin sinä. Eli seksiä. Kerran. Ei enempää. Kun tämä on etukäteen tiedossa, ei tarvitse morkkistella; kaksi suostuvaista aikuista siinä vain harrasti seksiä kerran, ei se tee kenestäkään huonoa ihmistä."
– 31, parisuhteessa

"Jotenkin luulen, että jos olet 'morkkisihminen', niin ei auta vaikka ottaisit housut pois tuhat kertaa ja tuhannen kanssa. Kaikille yhden illan jutut eivät vain sovi, eikä seksielämäänsä tarvitse rakentaa yleisten muotikäsitysten mukaiseksi ­– jos siis kuvittelet, että on jotenkin 'coolia' paneskella ympäriinsä. Toisille riittää koko elämän ajaksi yksi tyyppi, ja se on just hyvä, jos siitä ei tule morkkista."
– 33, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.