Mainos

Harrastaisitko seksiä vasta hääyönä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Millaista olisi "kaikkea kokeilleena" harrastaa seksiä vasta aamenen jälkeen hääyönä? Uskaltaisitko jättää seksin niin myöhään?" kysyy nimimerkki Minulla nyt tuollainen ihana tilanne.

Näin naisraati vastasi

”P*ska idea. Mitä jos seksi onkin ihan kamalaa, eikä mitään kemiaa ole? En todellakaan uskaltaisi jättää seksiä hääyöhön! Siinä sitä sitten löytää itsensä onnettomasta liitosta, jossa seksi ei suju ja kaikilla on kurjaa. Äkkiä sänkyyn siitä!”
– 32, sinkku

"En näe, mitä 'arvoa' on seksin jättämisessä hääyöhön, ellei se sitten kuulu omaan uskontoon. Omalla kohdallani ei kuulu. Onhan tuossa tietysti riskinsä, että seksi ei pelaakaan yhteen. Mutta jos on menty naimisiin, niin ehkä siinä vaiheessa ollaan sitten ymmärretty ja sitouduttu siihen, että sen(kin) asian eteen tehdään töitä, vaikka se ei heti sujuisi niin kuin olisi toivonut. Ja varmaan myös jo lähtökohtaisesti avioparin välillä on olemassa sen verran kemiaa ja viehätystä, ettei seksi toisen kanssa tunnu aivan karmealta."
​​​​​​​– 30, naimisissa

"Kuvittelepa tämä tilanne: on hääyö. Olet pukeutunut parhaisiin alusvaatteisiisi. Herkkä tuuli käy ikkunasta ja löyhyttelee pitsiverhoja. Kynttilöiden loimutessa asetut sängylle, jolla makaava kumppanisi katsoo sinua rakkaudentäyteisin silmin ja sanoo: 'rakas, teemme sitä nyt lähetyssaarnaajassa 2,5 minuutin ajan, muuhun en kykene. Seksi on lapsentekoa varten, joten ethän nauti siitä. Älä huoli, se on pian ohi, seuraavan kerran teemme sitä jouluaattona ja sen jälkeen noin 1,5 kertaa vuodessa, kunnes 48 vuoden liittomme on ohi'.

Jos tässä skenaariossa ei ole mitään sellaista, mistä ehkä olisit halunnut tietää ennen 'papin aamenta', harrasta ihmeessä seksä vasta avioliitossa."
–  32, parisuhteessa

Alla näet ensi viikon kysymyksen – miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat osallistua, vastaa alla olevalla lomakkeella. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan juttuun:

"Psykoanalyysin mukaan jokaisen naisen voimakkain alitajuinen toive on saada lapsi ja hoivata sitä. Pitääkö tämä väite mielestäsi paikkansa?" kysyy nimimerkki Pekka vaan.


***

2:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.