"Moni ensimmäinen kerta on huono kokemus" – naiset käyvät nyt neitsyyskorjausleikkauksissa ollakseen "niin puhtaita kuin mahdollista"

3:08

Yli sata naista hakeutui englantilaissairaaloissa toimenpiteeseen vuosina 2007–2017.

Entä, jos seksi ei toimi suhteessa? Katso video!

Kerroimme aiemmin, että designer-vaginoiden kysyntä on kasvanut. Nyt naiset hakevat kirurgilta vaginan ulkoasun kohennuksen lisäksi neitsytmäistä olemusta.

"Neitsyyskorjausleikkaukset" kasvattaneet suosiotaan

Niin sanotut "neitsyyskorjausleikkaukset" ovat kasvattaneet suosiotaan, kertoo Metro-lehti. Leikkauksessa immenkalvo muotoillaan uudelleen. Toimenpide vie puolisen tuntia ja maksaa noin tuhat puntaa.

Yli sata naista hakeutui englantilaissairaaloissa toimenpiteeseen vuosina 2007–2017. Todellisen luvun uskotaan olevan suurempi, koska vain yhdeksän sairaalaa 150:stä luovutti tiedot kysyttäessä.

Potilaista 80 prosenttia oli sinkkuja.

"Monien ihmisten ensimmäinen kerta on huono kokemus"

Syitä leikkauksille voi vain arvailla. Osa asiantuntijoista uskoo edelleen niin sanottuun "ekan kerran" myyttiin: he uskovat, että naiset haluavat kokea ensimmäisen kertansa uudelleen, jos se ei mennytkään heidän mielestään oikein.

– Monien ihmisten ensimmäinen kerta on huono kokemus. Usein se ei ole sitä, mitä sen kuuluisi olla, sen pitäisi olla pyhä asia, etkä koskaan unohda, kun menetät sen (neitsyyden), parisuhdeneuvonantaja Louise Van der Velde sanoo.

– Ehkä ihmiset ovat pettyneet eikä se ole ollut sitä, mitä he haluavat, ja he haluavat kokea sen uudelleen. Ehkä he haluavat jakaa hetken aviomiestensä kanssa olemalla taas niin puhtaita kuin mahdollista.

Miehille samanlaista toimenpidettä ei luonnollisesti ole tarjolla.

Ehjä immenkalvo ei tarkoita neitsyyttä

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Muun muassa Twitterissä on ihmetelty, miten immenkalvo ja neitsyys liittyvät yhteen, sillä kaikilla naisilla immenkalvo ei edes puhkea seksin aikana, kuten yleisesti luullaan. Se voi vain venyä, tai repeytyä hieman. Kalvo voi myös olla pelkkä pieni limakalvopoimu.

Immenkalvo voi revetä myös muista syistä kuin seksin harrastamisen vuoksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja