Monet miestähdet ovat turvautuneet kauneusoperaatioihin – tiesitkö heidän käyneen kirurgin veitsen alla?

Sergey Hilman kertoo plastiikkakirurgisen toimenpiteensä komplikaatioista:"Olisin toivonut, että joku olisi kertonut" 2:59
Miesten plastiikkakirurgian suosio on kasvussa – Sergey Hilman tiesi jo 15-vuotiaana haluavansa operoitavaksi: "Hiustenlähtö on suurin huolenaihe" Katso video!

Monen tutut miestähdet ovat turvautuneet kauneuskirurgiaan.

Monet julkisuudesta tunnetut miehet ovat turvautuneet kauneuskirurgiaan etsiessään täydellistä ulkonäköä. Hollywood-tähtien toimenpiteistä huhutaan ja uutisoidaan useasti, mutta vain harvat ovat myöntäneet käyneensä kirurgin veitsen alla.

Näyttelijä ja nyrkkeilijä Mickey Rourken tiedetään korjailleen kasvojaan useasti. Hän on itse kertonut operaatioiden johtuneen vammoista, joita hän on saanut nyrkkeilystä.

Vuonna 2009 Rourke oli kertonut Dailymail-lehdelle leikkausten epäonnistuneen valittuaan väärän lääkärin.

– Nenäni on murtunut kahdesti. Minulle on tehty viisi operaatiota nenään ja yksi murtuneeseen poskiluuhun, Rourke oli kertonut tuolloin.

Rourken leikkausten ja täyteaineiden oikeaa määrää on spekuloitu runsaasti lehdistössä.

Talent-tuomari Simon Cowell on myöntänyt käyneensä täyteainehoidoissa ja menneensä liian pitkälle hoitojen kanssa. Keväällä 2022 Cowell kertoi The Sun -lehdelle poistattavansa täytteet kasvoistaan, koska hänen 8-vuotias poikansa oli järkyttynyt isänsä kasvoista.

– Jossain vaiheessa olin ehkä mennyt liian pitkälle. Näin kuvan itsestäni, enkä tunnistanut itseäni, Talent-tuomari kertoi tuolloin.

Samassa haastattelussa Cowell totesi, että haluaa jatkossa pitää ulkonäköään yllä terveellisten elämäntapojen ja vedenjuonnin avulla.

Tv-kokki Gordon Ramsay on kertonut poistattaneensa ryppyjä laserilla. Vuonna 2010 kovasuinen julkkiskokki oli kertonut The Sun -lehdelle ottaneensa vinkkejä maamieheltään Simon Cowellilta, joka oli kehottanut Ramsayta freesaamaan ulkonäköään kirurgian avulla.

Ensimmäisen kerran kun Ramsayta siloteltiin, hän oli kommentoinut The Sunille lastensa saaneen hänet vainoharhaiseksi ryppyjensä suhteen.

– Heräsin aamulla ja tyttäreni yritti tunkea ryppyihini punnan kolikkoa, tv-kokki sanoi.

Myös monet nuoremmat tähdet kertovat avoimesti kauneusoperaatioistaan. Erityisesti hiustensiirrot ovat miesten suosiossa.

Jalkapallotähti Wayne Rooney Twiittasi vuonna 2011 käyneensä hiustensiirrossa. Tuolloin Rooney oli postannut kuvan operaation jälkeen josta muun muassa BBC uutisoi.

– Olen käynyt hiustensiirrossa. Olen 25 vuotta ja kaljuunnun, joten miksi ei. Olen tyytyväinen tuloksiin, Rooney kirjoitti Twiitissään.

American Horror Story -tähti Cheyenne Jackson kertoi avoimesti vuonna 2020, että on käynyt jopa viidessä hiustensiirrossa.

People-lehti uutisoi näyttelijän somepostauksesta, johon hän oli julkaissut kuvan yhdestä operaatioistaan.

– Ei, Tämä kammottava arpi pääni ympäri ei ole peräisin aivoleikkauksesta, eikä hain hyökkäyksestä vaan pahempaa ainakin Hollywoodissa. Minulle tehtiin hiustensiirto. Tarkalleen ottaen viides sellainen 14 vuoden aikana, Jackson kirjoitti tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat