Moderni perhe -tähden serkku menehtyi auto-onnettomuudessa – tähti tulistui somessa

Sarh Hyland suree edesmennyttä serkkuaan.

Moderni perhe -sarjasta tutun Sarah Hylandin lähipiiriä kohtasi suru, kun hänen 14-vuotias serkkunsa menehtyi autokolarissa. Hylandin eno ja serkku olivat matkalla kuorokonserttiin, kun toinen auto törmäsi heidän autoonsa.

Hylandin eno ajoi autoa ja selvisi kolarista hengissä, mutta hänen serkkunsa sinkoutui turvavyöstä huolimatta tuulilasin läpi ja menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Poliisiraportin mukaan kolarin aiheuttanut mies koitti paeta paikalta. Hänet löydettiin lyhyen matkan päästä kolarista.

– Eilen 14-vuotias serkkuni kuoli rattijuopon takia. Enoni on sairaalassa odottamassa leikkaukseen pääsyä. Pyydän teitä rukoilemaan perheeni puolesta tänä kauheana aikana, Hyland kirjoitti Twitter-tilillään sunnuntaina.

Hyland linkkasi faneilleen GoFundMe-rahankeruulinkin, jonne on mahdollista lahjoittaa rahaa hänen serkkunsa hautajaisia varten. Rahankeruun oli laittanut aluilleen hänen serkkunsa äiti sekä siskot.

Hayley Dumphy -hahmona Moderni perhe -sarjassa esiintyvä Hyland antoi myöhemmin palaa toden teolla sosiaalisessa mediassa. 

– Hän on murhaaja. Mädätköön helvetissä, Hyland latasi.

Kolarin aiheuttanutta miestä syytetään rikospaikalta pakenemisesta, rattijuopumuksesta ja kolarin aiheuttamisesta. Hylandin serkun kuolema todennäköisesti lisää miehen syytelistaa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat