Riutuneen näköinen Moderni perhe -tähti avautui ulkonäöstään – taustalla terveysongelmat

Moderni perhe -sarjaa tähdittävä Sarah Hyland avautui sosiaalisessa mediassa terveysongelmistaan.

Moderni perhe -sarjan Haley Dunphyn roolia näyttelevä Sarah Hyland, 26, avautuu Twitterissä terveysongelmistaan, joista hän on kärsinyt yli vuoden ajan. Näyttelijä päätyi purkamaan tunteensa sosiaalisessa mediassa kyllästyttyään lukemaan lukuisia viestejä ja kommentteja painostaan.

Nainen toteaa kirjoituksissaan ettei kulunut vuosi ole ollut hänelle parhaimmasta päästä.

– Tämä vuosi on tuonut paljon muutoksia ja niiden mukana on tullut fyysisiä muutoksia, Hyland kirjoittaa.

– Minua on kielletty urheilemasta. Se on hyvin iso asia minulle, sillä rakastan olla vahva. Olen päässyt tähän pisteeseen olemalla vahva, niin psyykkisesti kuin fyysisesti. En ihannoi laihuutta, hän kirjoittaa.

Hyland kertoo saaneensa muun muassa Instagramin kautta kommentteja, joissa häntä on kehotettu syömään hampurilaisia. Ilkeissä kommenteissa on myös kirjoiteltu naiselle ettei kenenkään pään tulisi olla kehoa isompi.

Näyttelijän mukaan hänen hoikkuutensa taustalla ovat terveysongelmat. Nykyisen terveydentilansa vuoksi näyttelijän fyysinen kunto on romahtanut.

Hyland on muun muassa sanonut joutuneensa olemaan vuodelevossa kuukausia, jonka vuosi hän on menettänyt lihasmassaa. Hän korostaa, ettei hänen tarkoituksenaan ole edistää anorektisuutta.

– Olen 26-vuotias nainen, joka käy läpi enemmän kuin moni teistä voisi kuvitella. Ja olen päässyt tähän pisteeseen, koska olen vahva enkä antanut periksi.

Hyland on kertonut terveysongelmistaan aiemminkin. Näyttelijällä diagnosoitiin jo lapsena munaisten vajaatoiminta. Vuonna 2012 hän on saanut munuaissiirrännäisen.

Näyttelijätär toivoo myös julkaisemansa kuvasarjan yhteydessä saavansa yksityisyyttä asian suhteen.

Lue myös:

    Uusimmat