Moderni Perhe -näyttelijä pukeutui miehensä kanssa Tiger King -tähdiksi – näin kaunottaresta kuoriutui Joe Exotic

6:13
Suomalainen Miska Kajanius sai roolin supersuositusta Moderni Perhe -sarjasta – videolla hän paljastaa, mitä ohjelman kulisseissa tapahtui

Sarah Hyland hauskuutti seuraajiaan.

Supersuositun Moderni Perhe -sarjan tähti Sarah Hyland ja hänen puolisonsa Wells Adams eivät ole antaneet tylsyyden ottaa valtaa karanteenissa, vaan he päättivät hauskuuttaa itseään ja someseuraajiaan pukeutumalla ilmiöksi nousseen Tiger King  -dokumentin tähdiksi. 

Hyland julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään kuvasarjan, jossa poseeraa Adamsin kanssa teeman mukaisesti. Hyland on pukeutunut dokumentin Joe Exoticiksi, Adams puolestaan Carole Baskiniksi

– Se h*ora tappoi aviomiehensä, Hyland kirjoittaa kuvaansa.

Kommentilla Hyland viittaa Netflixissä nähtävän dokumenttisarjan tapahtumiin, kun Joe Exotic sai suorastaan pakkomielteen väitteestä, jossa Carole Baskin olisi tappanut aviomiehensä. Tilanteet kärjistyivät dokumenttisarjan aikana niin pahaksi, että Exoticia lopulta syytettiin Baskinin salamurhan tilaamisesta.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Vain muutamassa päivässä Hylandin päivityksestä on tykätty yli 200 tuhatta kertaa ja hänen faninsa ovat hurmioituneita kaksikon tempauksesta.

–Tämä on parasta koskaan, Hylandin fani hekumoi.

– En koskaan tiennyt, että tulen tarvitsemaan tätä, toinen seuraajista kirjoittaa lisäten nauruhymiöitä. 

– Sarah Exotic, eräs faneista kirjoittaa.

Netflixin alkuperäisdokumenttisarja Tiger King nousi hetkessä ilmiöksi sen ilmestyttyä. Tiger King kertoo Yhdysvaltojen eteläosissa operoivista ihmisistä, joilla on tahoillaan jonkinnäköinen eläintarha, jonka keskiössä ovat suuret kissaeläimet.

Dokumenttisarjan pääosassa on viisikymppinen mies, joka tunnetaan yleisesti nimellä Joe Exotic. Redneck, eli punaniskainen homoseksuaali Joe Exotic on varsin erikoinen tapaus, hän muun muassa kertoo käyttäneensä huumeita, on pyrkinyt Yhdysvaltain presidentiksi ja ollut naimisissa yhtä aikaa kahden eri miehen kanssa. 

Exoticin arkkivihollinen on eläinaktivisti nimeltään Carole Baskin, joka omistaa The Big Cat Rescue -kissaeläinpuiston. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja