MM-ottelussa jättiyllätys! Venäläismestari moukaroitiin kolmesti kanveesille

Tatli hamuaa MM-kehään - Pekka Mäki haluaa nähdä edellisen matsin paloa 2:05

Kolumbialainen Eleider Alvarez yllätti venäläismestari Sergei Kovalevin WBO-liiton raskaan keskisarjan MM-ottelussa New Jerseyssä Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Pääkuvan videolla Euroopan mestari Edis Tatli kertoo valmistautumisestaan ensi viikon EM-otteluun Savonlinnassa.

Kovalev lähti otteluun suursuosikkina ja johti taistoa kuuden erän jälkeen jokaisen tuomarin papereissa. Seitsemännessä erässä tapahtui kuitenkin käänne, kun Alvarezin oikean käden isku tärähti voimalla Kovalevin ohimoon ja mestari kaatui kanveesille. 

Tämän jälkeen haastaja pudotti Kovalevin vielä kahdesti, ja tuomari päätti ottelun.

– En voi kuvailla tunteitani. Halusin vain näyttää hänelle, että olen vahva, minulla on hyvä leuka ja olen valmis isoihin asioihin, Alvarez kommentoi. 

Kovan löylytyksen saanut Kovalev ei saapunut paikalle ottelun jälkeiseen lehdistötilaisuuteen, sillä hänet vietiin sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin.

– Vointini on hyvä. Kiitos kaikille faneille tuesta. Rakastan teitä, olen kunnossa, Kovalev viestitti Instagram-tilillään matkalla sairaalaan.

Alvarez, 34, on voittanut kaikki 24 otteluaan (12 tyrmäyksellä). 35-vuotiaan Kovalevin saldo on 32-3-1. Tappiot ovat tulleet viidestä viime ottelusta.

Lähde: AFP

Lue myös:

    Uusimmat