MM-luotsin vastustajamaa piikitteli nakukuvalla – valmentajalta hilpeä kuittaus

7:53
Katso videolta Belgian ja Kanadan välisen ottelun kooste.

Kroatialaislehti 24 Sata piikitteli Kanadan miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentajaa John Herdmania laittamalla hänet alastomana lehden kanteen joukkueiden välisen MM-kohtaamisen alla. Herdman otti piikittelyn maltilla ja tarjoili vastapalloon hilpeän kuittauksen.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Ensimmäistä kertaa 36 vuoteen miesten MM-kisoissa mukana oleva Kanada kärsi niukan 0-1-tappion avausottelussaan Belgialle. Kanada oli ottelussa selkeästi edellä maalintekoyrityksissä. Herdman oli ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa käyttänyt voimasanoja liittyen sunnuntain Kroatia-otteluun.

Herdmanin sanoja ei otettu ilolla vastaan Kroatiassa. 24 Sata -lehti painoi kanteensa alastoman Herdmanin. Ainoastaan suuta sekä perhekalleuksia peitti vaahteranlehti. Kuvan yllä oli otsikko, jossa todettiin Herdmanilla olevan suuri suu ja kysyttiin, että löytyykö häneltä myös palleja.

Kroatian päävalmentaja Zlatko Dalic ei pitänyt Herdmanin ulostulosta ja käytti lauantaisessa lehdistötilaisuudessa sanaa kunnioitus 13 kertaa 90 sekunnin aikana.

– Tällaisen tekstin suoltaminen ei osoita kunnioitusta. Tapamme pelata, käyttäytyä ja osoittaa kunnioitusta kaikille ovat syitä, joiden vuoksi ansaitsemme kunnioitusta.

Herdman suhtautui asiaan tyynesti.- Kun saat viestin vaimoltasi, että sinun tulisi aloittaa kuntoilu ennen paluuta kotiin, niin silloin ymmärrän, että jotain on tekeillä. Vaimoni on teidän perässänne pojat. Hän toivoo, että minä olisin tuo mies. Minulla on hiukan enemmän vatsaa. Olen syönyt liikaa. 

Kanadalaislehti Toronto Sun kuittaili 24 Satalle otsikossaan.

– Meillä on suuremmat pallit, otsikossa sanottiin.

Katso alta lehtien julkaisut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja