Lukas Hradecky sai haastattelijan korvat punoittamaan – joutui pyytämään katsojilta anteeksi

Bayer Leverkusenin mestaruus sai kaupungin sekaisin – MTV Urheilu välitti tunnelmia stadionilta 0:29
Bayer Leverkusenin mestaruus sai kannaattajat sekaisin – MTV Urheilu välitti tunnelmia stadionilta

Saksan Bundesliigan mestaruutta juhlinut Huuhkajat-vahti Lukas Hradecky ei pidätellyt sanojaan BayArenan uumenissa annetussa englanninkielisessä haastattelussa.

Olutpullon likipitäen välittömästi mestaruuden ratkeamisen jälkeen korkannut Lukas Hradecky oli tuttuun tapaansa puheliaalla päällä ja tällä kertaa vieläkin irtonaisemmilla kielenkannoilla kuin yleensä.

ESPN:n Bundesliiga-toimittaja Archie Rhind-Tutt pyysi ennen haastattelua Hradeckylta, ettei tämä joisi olutta haaston aikana. Leverkusen-kapteeni antoi lupauksensa ja piti sen, mutta yllätti Rhind-Tuttin muulla tavoin.

– Haastattelu, joka miltei tappoi minut, Rhind-Tutt dramatisoi Twitterissä videojaon yhteydessä.

Syynä Rhind-Tuttin huvittuneeseen kiusaantumiseen oli Hradeckyn kielenkäytössä, sillä turkulaisvahti ryyditti kertomustaan useammalla f-alkuisella kirosanalla ja kuvaili myös pukukopissa kappaleita valinneen Jeremie Frimpongin musiikkimakua "paskaksi".

– Hänen energiansa ja sitoutuneisuutensa on tarttuvaa myös pelaajiin. Automaattisesti alkaa elää kuin hän ja vaatia vitusti itseltään, Hradecky sanaili päävalmentaja Xabi Alonsosta.

Rhind-Tutt pahoitteli Hradeckyn kielenkäyttöä kahteen kertaan katsojille, mutta haastattelu sujui loppuun asti hyvätuulisissa tunnelmissa.

Twitterissä f-pommeiksi Hradeckyn käyttämiä kirosanoja kuvaillut Rhind-Tutt jakoi videon haastattelusta kätensä kasvoihin hautaavan apinaemojin kera.

Hradeckyn kipparoiman Leverkusenin mestaruusjuhlat jatkuivat stadionilla vielä tunteja tittelin sinetöineen 5–0-voiton jälkeen. Tunteiden purkautuminen on ymmärrettävää, sillä mestaruus on tänä vuonna 120 vuotta täyttävän saksalaisseuran historian ensimmäinen.

Jo aiemmin mestaruutta useasti lähellä ollut seura ehti saada jo liikanimen Neverkusen tuskallisten läheltä piti -vuosien jälkeen.

Edelleen ilman tappiota läpi kauden pelanneella Leverkusenilla on tänä keväänä mahdollisuus napata vielä kaksi muuta titteliä, sillä se on selviytynyt Saksan cupissa jo finaaliin, ja Eurooppa-liigassa joukkueella on vahva kiinnitys välieräpaikasta otteluparissa West Hamia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat