MLS-tähti vertaa taitavaa Arsenal-legendaa joukkuetovereitaan pelottaneeseen Michael Jordaniin, supertähdillä yhdistävä erityispiirre – "Hän oli todella kova kaveri"

Entinen Arsenal-hyökkääjä Carlos Vela tykästyi suuresti Michael Jordanista ja Chicago Bullsista kertoneeseen Last Dance -dokumenttisarjaan. Jordanin mielipiteitä jakanut raju voittajamentaliteetti toi meksikolaisen mieleen Arsenal-ikoni Thierry Henryn. 

ESPN:n Chicago Bullsista ja Michael Jordanista kertova Last Dance -dokumentti on noussut urheilumaailmassa suureen suosioon. Mielenkiintoinen ja mukaansatempaava dokumenttisarja on herättänyt suurta kiinnostusta yli lajirajojen. '

Yksi sarjan suurista faneista on MLS:ssä pelaavan Los Angeles FC:n meksikolainen tähtihyökkääjä Carlos Vela. Sarjassa puidaan muun muassa kaikkien aikojen parhaimmaksi koripalloilijaksikin tituleeratun Jordanin rajua voittajamentaliteettia.

Jordanin entiset joukkuetoverit kertoivat dokumentissa pelänneensä supertähteä hänen käytöksensä vuoksi. Jordanin asenne toi Velalle mieleen Arsenal-legenda Thierry Henryn, jonka kanssa hän pelasi uransa alkuvuosina.

– Thierry Henry oli todella kova kaveri. Hän yritti joka päivä parhaansa ja puski nuoria jätkiä tekemään enemmän hommia, olemaan ammattilaisia ja yrittämään kaikkensa jokaisissa treeneissä, Vela sanoo Goalin mukaan.

Henryn johtajuus ja halu kehittyä päivittäin toimi erinomaisena esimerkkinä seuran nuorille pelaajille. Vela myöntää Henryn tehneen suuren vaikutuksen uraansa alkutaipaleella olleeseen meksikolaiseen.

– Hän sanoi, jos treenaat kovaa, voit pelata kovaa. Henry oli inspiraatio minulle. Katso hänen uraansa. Olen ylpeä, että voin sanoa pelanneeni hänen kanssaan. Hän on hyvä johtaja, Vela kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat