Zlatan Ibrahimovic puolustaa armottomuudestaan ripitettyä Michael Jordania – "Nyt näette, millaista on pelata voittajan kanssa"

Zlatan Ibrahimovic on osoittautunut Michael Jordanista ja Chicago Bullsista kertovan The Last Dance -dokumenttisarjan suureksi ystäväksi. Ibrahimovic puolustaa käytöksestään kritiikkiä saanutta Jordania. 

Michael Jordanin tähdittämästä 1990-luvun Chicago Bullsista kertova dokumenttisarja on noussut suureen suosioon maailmalla. Dokumenttisarjan tuoreimmissa jaksoissa paljastuu, kuinka supertähti Jordan on ollut vaativa joukkuetovereitaan kohtaan. 

Useampi Jordanin entinen joukkuetoveri kertoi dokumentin tuoreimmissa jaksoissa Jordanin olleen pelottava ja jopa rajukin omia pelikavereitaan kohtaan. Esimerkiksi Will Perdue haukkui Jordania kusipääksi, joka ylitti rajan useamman kerran. 

Jordan puolustautui jaksoissa syytöksiin armottomuudestaan.

– Sellainen minä olen. Niin minä pelasin sitä lajia. Se oli mentaliteettini. Jos ei halua pelata sillä tavalla, älä pelaa sillä tavalla, Jordan puolustautuu. 

Nyt Jordanin armottomuus on saanut puolustajan myös lajin ulkopuolelta. Jalkapallon supertähti Zlatan Ibrahimovic kehui The Last Dance -dokumenttisarjaa omalla Instagram-tilillään.

Julkaisun yhteyteen Ibrahimovic kirjoitti Jordanin mentaliteettia puolustavat sanat. 

– Nyt näette, millaista on pelata voittajan kanssa. Joko pidät siitä tai et. Jos et, älä pelaa koko peliä, itsekin voittajamenteliteetistaan tunnettu Ibrahimovic kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat