Mitkä muskelit! Kruununprinsessa Victorian hauis hämmästyttää: "Hitto katsokaa"

Prinsessa Victoria on saapunut Suomeen – MTV seuraa 4:24
Katso videolta: Prinsessa Victoria vieraili syyskuussa Suomessa – ihastutti suomalaisessa housupuvussa

Prinsessa Victorian treenatut käsivarret hämmästyttävät sosiaalisessa mediassa.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria  ja hänen puolisonsa prinssi Daniel  vierailivat kuluvalla viikolla Isossa-Britanniassa kolmen päivän ajan. 

Parin päivän vierailuun mahtui runsaasti ohjelmaa, kuten muun muassa oluen maistelua pubissa sekä ajanviettoa prinssi Williamin  ja prinsessa Catherinen  kanssa niin Windsorin linnassa kuin Royal Albert Hallissa järjestyssä Royal Varietee -konsertissa.

Naapurimaassamme huomio on Expressenin mukaan kuitenkin kiinnittynyt kenties eniten Victorian esiintymiseen keskiviikkoiltana National History Museumissa järjestetyllä juhlaillallisella, jossa hän piti puheen. 

Niinkään puheen sisältö ei erityisesti säväyttänyt, vaan kruununprinsessan silmiinpistävän treenatut käsivarret. Ruotsin kuningashuone on jakanut otoksen tapahtumasta myös omalla Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Victoria oli pukeutunut kimaltelevaan, hihattomaan mekkoon, joka korosti erityisesti hänen käsiään. Kuningashuoneen jakaman kuvan kommentoijat ovat pistäneet merkille prinsessan kädet sekä ylistäneet tämän lihaksia.

– Hitto katsokaa, millaiset kädet hänellä on!

– Vau, onko kruununprinsessa Victoria saliammattilainen?

– Kaunis, vahva, lämmin ja fiksu. 

Expressenin haastatteleman personal trainerin Elin Junsjö Bjärkstedtin mukaan Victorian on täytynyt treenata hyvin pitkään ja säännöllisesti saavuttaakseen tällaisen tuloksen. 

On ollut jo pitkään yleisesti tiedossa, että Victoria on suuri kuntoilun ystävä. Victoria ja aiemmin kuntosaliyrittäjänä toiminut Daniel tapasivat aikoinaan urheilun merkeissä, kun Daniel toimi prinsessan personal trainerina. Victorian tiedetään harrastaneen niin voimaharjoittelua sekä käyvän juoksulenkeillä yhdessä Danielin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat