Kruununprinsessa Victoria teki sen taas: Edusti tyylissä, joka kerää suitsutusta jälleen kerran

3:49
Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel viettivät viime vuonna kymmenettä hääpäiväänsä - tältä satumainen hääkulkue näytti vuonna 2010

Kruununprinsessa Victoria ei pelkää käyttää jo aiemmin hänen yllään nähtyjä asuja edustustehtävissään.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria edusti pitkästä aikaa, kun hän osallistui tällä viikolla Pohjoismaiden museoiden liiton ja Skansenin ystävien vuosikokoukseen Tukholmassa.

Hovin Instagram-tilillä kerrotaan, että kruunuprinsessa on ollut järjestön ensimmäinen kunniajäsen vuodesta 1997 lähtien. Järjestön tarkoitus on tukea ja levittää tietoa kahden Skansenilla museon toiminnasta. 

Muiden kuninkaallisten tapaan Victoria on työskennellyt jo yli vuoden ajan enimmäkseen kotoaan Hagan linnasta käsin etäyhteyksin, mutta nyt hänet nähtiin pitkästä aikaa myös muuten kuin tietokoneen ruudun kautta. Ylleen 43-vuotias Victoria oli valinnut kukkamekon ja valkoisen takin.

Ruotsalaislehti Expressenissä huomattiin, että maanläheisestä tyylistään tunnettu kruununprinsessa käytti jälleen edustustehtävissään vaatteita, jotka on nähty hänen yllään aiemminkin.

Lehden mukaan valkoinen takki on ruotsalaisen Elin Klingsin suunnittelema ja sen hinta on noin 650 euroa. Takki on nähty "Vickanin" yllä ainakin kahdesti aiemminkin. Kaunis kukkamekko puolestaan nähtiin kruununprinsessan yllä syyskuussa 2018, kun hän osallistui New Yorkissa YK:n kokoukseen.

YK:n kokouksessa Victoria sai brittiläisessä Hello Magazinessa kehuja siitä, että hän onnistui kantamaan tyylikkäästi naisellista kukkamekkoa niinkin vakavassa tilaisuudessa kuin YK:n yleiskokouksessa.

Sekä kruununprinsessa Victoria että kuningatar Silvia ovat aiemminkin saaneet kehuja siitä, etteivät he pelkää käyttää samoja vaatteita moneen kertaan erilaisissa edustustilaisuuksissa. Kenties mieleenpainuvin tällainen hetki nähtiin vuoden 2018 Nobel-gaalassa, kun Victoria saapui paikalle Nina Riccin suunnittelemassa asussa, joka oli nähty vuoden 1995 gaalassa hänen äitinsä yllä.

Britannian prinssi Williamin puolison herttuatar Catherinen tapaan myös Victoria on usein nähty asuissa, jotka eivät olet hintansa puolesta tavallisen tallaajankaan tavoittamattomissa. Vickan on valinnut usein ylleen muun muassa ruotsalaisketju H&M:n vaatteita. Esimerkiksi vuonna 2017 hän valitsi erääseen palkintogaalaan ylleen iltapuvun Erdem x H&M -yhteistyömallistosta. Seurauksena kyseinen mekko myytiin nopeasti loppuun.

Hovi julkaisi helluntain kunniaksi pitkästä aikaa myös uusia kuvia kruununprinsessan koko perheestä. Kuvissa Victoria ja prinssi Danielposeerasivat 9-vuotiaan prinsessa Estellen ja 6-vuotiaan prinssi Oscarin sekä perheen Rio-koiran kanssa Hagan linnan edustalla valkovuokkomeren keskellä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja