Miten voisin tehdä miehen halusta hulluksi sängyssä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miten voisin tehdä miehen halusta hulluksi sängyssä? Anna vinkki naisen toiminnasta, joka tekisi sinut himosta sekopäiseksi", kyselee nimetön.

Näin miesraati vastasi

"Pukeudu tyylikkään seksikkäästi. Tiukat farkut ja tyköistuva paita. Puhtaan kirkas valkoinen ja musta toimivat, joillain myös punainen. Kysy, tai ota selvää, mikä kiihottaa."
– 41, aviossa 20 vuotta

"Meinasin sanoa, että heti suoraa ja mahdollisimman härskiä toimintaa. Reipasta suuseksiä ja siitä nopeasti n*imaan, ykköseen ja kakkoseen, vailla turhaa hyväilyä ja muuta hempeilyä. Ei siis mitään saunaseksiä, vaan tyyliin 'suu kiinni ja n*ssi mua'. Tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin. Ehkä me miehet sittenkin pidämme enemmän tai ainakin yhtä paljon hieronnasta, hyväilystä ja aste asteelta enemmän seksin puoleen kallistuvasta kiusoittelusta. Ensin käsillä, sitten suulla ja lopuksi koko vartalolla."
– Herra 47, naimisissa

"Erinomainen suuseksi on väylä miehen mieleen. Koska tapa tässä vaihtelee jokaisen kohdalla, niin oleellisinta on, että mies näkee sinun nauttivan suuseksin antamisesta. Mikään ei ole pahempi turn-off kuin se, että mies näkee sinun tekevän jotain ilman halua. Me miehet olemme visuaalisuuden perään myös, joten ratsastaessa haluamme katsoa naisen vartaloa, oli se sitten edestä tai takaa – ja tietenkin nähdä, että hän nauttii. Itse pidän rohkeudesta ja siitä, että makuuhuone ei ole ainoa paikka, missä seksiä voi harrastaa. Elämässä pitää olla jännitystä ja uusia kokemuksia."
– 36, sinkku

***

3:08


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja