Miten uusi parisuhdeohjelma Ensitreffit alttarilla 2.0 poikkeaa alkuperäisestä? Asiantuntijat vastaavat: "Tämä on suurin ero"

Ensitreffit alttarilla käynnistyy: Miten rakkaus kestää? 8:01
Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman asiantuntijat Essi Vauras ja Heikki Harju paljastavat, miten mätsäsivät kauden parit.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman asiantuntijat seksuaaliterapeutti Essi Vauras ja ratkaisu- ja parisuhdevalmentaja Heikki Harju kertoivat Uutisaamussa uudesta parisuhdeohjelmasta.

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma saa uuden version, kun Ensitreffit alttarilla 2.0 -uutuusreality pyörähtää käyntiin MTV Katsomossa maanantaina 28.11.

Uutuusreality noudattaa samaa periaatetta kuin ohjelman alkuperäinen versio. Asiantuntijoiden valitsemat parit tapaavat ensimmäisen kerran alttarilla ja elävät sen jälkeen tiiviisti yhdessä toisiinsa tutustuen.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman asiantuntijoina toimivat seksuaaliterapeutti Essi Vauras ja ratkaisu- ja parisuhdevalmentaja Heikki Harju. Kaksikko kertoi Uutisaamussa, mikä on merkittävin ero Ensitreffit alttarilla -ja Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmien välillä. 

– Suurin ero on se, että parit asuvat samassa rakennuksessa, mutta omissa asunnoissaan. He pääsevät tapaaman toisiaan arjessa, Vauras kertoo. 

– Meidän työssä suurin ero on varmasti se, että kaikki meidän työskentely parien kanssa tapahtuu kameran edessä eli me ei työskennellä ollenkaan kameran takana parien kanssa. Eli katsojat pääsevät seuraamaan jokaista hetkeä, Harju kertoo. 

Pariskunnat eivät myöskään mene ohjelmassa juridisesti naimisiin, vaikka hääjuhliaan he pääsevätkin viettämään. 

Asiantuntijat kertovat, että parien valinta ja niin sanottu mätsääminen toi omat paineensa jo muutenkin haastavaan tehtävään. 

– Se oli todella mielenkiintoista, mutta tottakai se tuo omat paineensa tehtävään. Tutkimme, että millaiset arvot näillä sinkuilla on ja millä tavalla rakennetaan kestävää parisuhdetta, Vauras kertoo.

– Kemia on salainen resepti, mitä meillä ei ole antaa. Mutta pyrimme keskittymään parin muodostuksessa yhdenmukaisuuksiin arvoissa, samanlaisiin elämänvaiheisiin ja samankaltaisuuksiin persoonallisuuksissa, Harju kertoo.

Miten sytyttää vetovoima uudelleen pitkässä parisuhteessa? Katso asiantuntijoiden vinkit videolta!

Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa MTV Katsomossa maanantaina 28.11. kahden jakson viikkotahdilla.

Lue myös:

    Uusimmat