Ensitreffit-Tilda paljastaa, missä näkee itsensä viiden vuoden päästä: "Haluaisin olla moderni versio kotiäidistä"

1:17
Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa mukana oleva Tilda kertoo, missä näkee itsensä viiden vuoden päästä.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sarja alkaa MTV Katsomossa. Uudenlaisen formaatin ensimmäisessä jaksossa päästään tutustumaan muun muassa Tildaan. 

Yksi Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmaan osallistuvista on helsinkiläinen parturi-kampaaja Tilda, 24. Hieman yli viisi vuotta sinkkuna olleelle Tildalle ohjelmaan osallistumisen mahdollisuus tuli hyvään saumaan. 

Tilda on aiemmin nähty mukana Paratiisihotelli Suomi -ohjelmassa. 

Ensitreffit alttarilla 2.0. -ohjelman ensimmäisessä jaksossa hän kertoo, missä näkisi itsensä viiden vuoden päästä. Parturi-kampaajana Helsingissä työskentelevä Tilda toivoo vierelleen kumppania ja perhettä. 

– En ole koskaan kokenut, että olen tällä maapallolla, että voisin tehdä töitä. Toivoisin, että viiden vuoden päästä voisin enemmänkin työskennellä sen takia, että tykkään tästä ammatista kuin vaan taloudellisen riippuvuuden takia.

Tilda kertoo haaveilevansa kotiäitiydestä eikä niinkään urapainotteisesta elämästä. 

– Haluaisin olla sellainen moderni versio kotiäidistä. Teen pienesti töitä sivussa ja muuten vain huolehtisin lapsista, koirista ja talosta.

Tilda kertoo myös, että hänellä on tapana haksahtaa niin sanottuihin "pahoihin poikiin". Tämä oli osasyynä sille, miksi hän päätti hakea ohjelmaan. Hän luottaa, että asiantuntijat löytävät hänelle sopivan kumppanin. 

– Olen tapaillut sellaisia ihmisiä, joista huokuu se, että heihin ei kannata koskea. He ovat yleensä sellaisia kundeja, jotka haluavat jotain hauskaa, mutta sitten minä jotenkin ajattelen, että ehkä minä olen se, joka saa heidät jotenkin kääntymään.

Parturi-kampaajana Tildalle tärkeää on, että hänen tulevalla aviomiehellään on siisti tukka.

– Minun kaikki kaverit toivovat jumalalta, että sillä miehellä on 'freshisti' leikattu tukka, koska muuten minä joudun varmasti oikeasti itse siistimään sitä.

Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa MTV Katsomossa maanantaina 28.11. kahden jakson viikkotahdilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja