Miten suhtaudut aamuerektioon? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mitä mieltä olet aamuerektiosta? Hävettääkö se koskaan, esimerkiksi, jos olet sukulaisten luona kylässä?

Onko mies aina niin sanotusti 'heti valmis' käyttämään aamuerektoitunutta penistä seksiin, vai eroaako aamuerektio normierektiosta jotenkin?" kysyy nimetön.

Näin miehet vastasivat

"Toki lähes aina valmiina seksiin, mutta erektio ei aina kerro sitä, että olisi kiihottunut. Itse saatan monestikin herätä niin voimakkaisiin erektioihin, että vähän tuntuu jopa kipeältä! Ja en ainakaan muista, että olisi ollut 'sellaisia' unia. Välillä aiheuttaa hankaluuksia parisuhteessa, kun toinen luulee olevani kiihottuneessa tilassa erektion myötä, mutta oikeasti 'pikkuveli' elää vain omaa elämäänsä ja tarvitsisin kuitenkin sen esileikin, että myös mieli pääsee mukaan."
– 34, parisuhteessa

"Aamuseisokki on mukava, ei sitä tarvitse hävetä. Olen valmis käyttämään kalua seksiin milloin vain. Ei ole väliä, onko aamu- vai iltaseisokki."
– 40, sinkku

"Mitä häpeämistä on luonnollisella asialla? Toisekseen: on siinä eroa, kun se aamulla kusilastissa jöpöttää, ei sillä heti voi alkaa jyystää; ensin vessa, sitten pesu ja hommiin."
– 59, avioliitossa

"Minun parisuhteessani aamuseisokki antoi naiselle 'oikeuden' vaatia seksiä välittömästi. Fyysinen seisokki tosin ei välttämättä tarkoita, että seksiä tekisi mieli, ja tilanne saattaa aiheuttaa miehelle ahdistusta ja naiselle hämmennystä. Taas toisinpäin jos itselläkin tekee mieli seksiä aamulla, niin mikäpä sen parempi lähtökohta, kuin kova erektio, jonka nainen tuntee lähekkäin nukuttaessa varsin hyvin.

Kivikova aamustondis yleensä hieman laskee seksin aikana. Aamuseisokin saa ainakin näillä vuosilla myös laskemaan nopeasti, joten nolot tilanteet pystyy välttämään, mikäli vain peitto pysyy päällä."
– 35 sinkku

"Aamuerektiohan on terveen ja viriilin miehen merkki, ja täten luonnollinen ja iloinen asia. Ei tietenkään niin luonnollinen, että niin sanotusti teltta pystyssä marssisi sukulaisten kanssa aamupalapöytään, tai oikeastaan kenenkään muun kuin kumppanin seurassa.

Aamuerektiota pystyy hyvinkin käyttämään aamuseksiin, eli ylläpidetään 'aamun aiheuttamaa' erektiota heränneenä itsensä tai kumppanin kanssa. Aamuerektio ei tietenkään automaattisesti tarkoita sitä, että olisi aina valmis seksiin, eli aamuerektio ja halut eivät ole sama asia."
– 30, parisuhteessa

"Pyrin peittelemään asiaankuulumattomilta. Sinänsä se ei eroa tavallisesta erektiosta, mutta siihen liittyy usein pissahätä, jolloin ennen muuta käyttöä on odotettava erektion laskemista, jotta voisi käydä vessassa."
– 33, sinkku

"Aamustondiksella aika kehno höylätä, kun usein kusettaa samalla oikein kunnolla. Vessassa käyminenkään ei meinaa onnistua kuin seinille, kun 'kanki' ei pönttöä kohti taivu. Helpoin aamusuihkussa seinille virtsaten. Sitten puhtaana rouvaa kiusaamaan, vaikka innokkain aamuseisokki menikin jo."
– 45 naimisissa

"Aamuerektio ei tarkoita sitä, että mies olisi seksuaalisesti kiihottunut, tai että olisi nähnyt eroottisia unia. Joskus tietysti voi näinkin olla. Yleensä ensimmäinen tunne on vain virtsaamisen tarve. Aamuerektio ei myöskään kestä kovin kauan, vaan häipyy pois melko nopeasti, samalla kun selviää hiukan unenpöpperöstä. Jos tilanne on sellainen, että sitä ei halua kenenkään huomaavan, hetken aikaa sängyllä istumalla peitto sylissä erektion saa kyllä ajatuksen voimalla nopeasti häviämään. Eli kyllä, aamuerektio eroaa normaalierektiosta.

Toisaalta, tahattomia erektiota, jotka tulevat, vaikka mitään eroottista ärsykettä tai ajatusta ei olekaan, voi tulla myös valveillaoloaikana. Erot miesten välillä voi luonnollisesti olla myös merkittäviä. Myös ikä vaikuttaa. Nuorempana erektioita syntyy huomattavan helposti, sekä tahattomia että 'tahallisia', vanhempana homma rauhoittuu. Hieman."
– 38, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat