Miten kokenut rakastaja käyttäytyy sängyssä? Naiset vastaavat

0:48
Mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan? Seksuaaliterapeutti vastaa.

Juttusarjassa raati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mies voi olla kokenut seksissä kahdella tavalla. Joko niin, että on ollut paljon eri seksikumppaneita tai siten, että on saman kumppanin kanssa ollut paljon seksikertoja. Huomaako miehestä sängyssä, kumpi kokemustausta hänellä on? Miten kokenut rakastaja siis käyttäytyy?" kysyy nimimerkki m.

Näin lukijaraati vastasi

"Ei välttämättä, mutta useamman naisen kanssa ollut mies on itsevarmempi käytöksessään ja sen huomaa. Toki se ei tee hänestä välttämättä hyvää seksikumppania, yhden naisen kanssa ollut saattaa lyödä laudalta kaikki muut."
– 47, avioliitossa 

"Oman kokemuksen perusteella sanoisin, että sen kyllä huomaa. Saman kumppanin kanssa paljon seksiä harrastanut mies keskittyy enemmän myös naisen nautintoon. Monen eri naisen kanssa ei siihen tarvitse kiinnittää huomiota, kun aina löytyy seuraava, jolta saa."
– 30, sinkku

"Kokenut rakastaja ottaa huomioon myös kumppanin nautinnon eikä keskity itsekkäästi vain omaan tyydytykseensä. Kokeneen rakastajan ei tarvitse arvuutella eikä kysyä kumppanilta, että saiko hän, koska kokenut rakastaja kyllä tietää."
– 37, sinkku

"Jos on ollut paljon seksikumppaneita, voi mies olla ensimmäisillä kerroilla itsevarmempi. Yleistäen sanoisin, että pitkissä suhteissa olleet ovat taas jatkossa nautinnollisempia seksikumppaneita."
– 40, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – nainen, miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja