Helsinkiläinen Milla paljastaa nykyajan sinkkuelämän karut puolet: Maksutarjouksia sekä härskejä viestejä imetysleikeistä ja anaaliseksistä

Modernin naisen sinkkuelämä ei aina ole yhtä juhlaa. Tämän tietää myös helsinkiläinen Milla.

Sinkkunaisen elämä voi monen mielessä tarkoittaa jotain hohdokasta – paljon bileitä, kuohuviiniä, hauskoja treffejä ja upeita miehiä. Sinkulla on vapaus tehdä, mitä huvittaa – täydellistä, eikö?

Todellisuudessa moni sinkkunainen joutuu kohtaamaan sinkkuelämän nurjan puolen: miesten epätoivoisia vonkausyrityksiä, hävyttömiä viestejä ja tökeröä käytöstä. Tämän tietää myös Milla*, 33, joka on sinkkuvuosiensa aikana tavannut jos jonkinlaista yrittäjää.

– Olen ollut pääpiirteissään kuusi vuotta sinkkuna muutettuani Turusta Helsinkiin, ja kaikennäköisiä sankareita on tullut nähtyä.

Milla kertoo etsineensä kumppania niin Suomi24-sivustolta kuin Tinderistäkin, ja treffailevansa ajoittain. 

– Välillä luovutan, mutta sitten taas kokeilen uudestaan, kun ajattelen, ettei minua kotoakaan tule kukaan hakemaan.

Treffailuintoa syövät miehet, jotka parin tapaamiskerran jälkeen yksinkertaisesti häviävät. Tapahtuu deittailumaailman termein niin kutsuttu "ghosting" eli toinen ei vain enää vastaa yhteydenottoihin.

– Se on miestyyppi, johon olen törmännyt vuosien aikana monta kertaa. Eli sellainen mies, jonka kanssa tavataan pari kertaa, hän on todella innoissaan, lähettelee viestejä ja on kauhean ihastuneen oloinen. Sitten ihan tyhjästä tulee radiohiljaisuus. Hän vain yhtäkkiä katoaa. Ja itse olen sellainen, etten jää perään kyselemään. En ahdistele viesteillä. Jään vain miettimään, mitähän tässä tapahtui, Milla kertoo.

Otteita Millan saamista viesteistä:

"Kysyisin, kuinka vastenmielisenä pidät, jos/kun mies haluaa anaaliseksiäkin... siis parisuhteessa OSANA muutakin seksiä? Toi jakaa paljon mielipiteitä. Suorasta kysymyksestäni huolimatta en etsi pelkkää seksiä."

***

"Unelmatilanne minulle: löytää itsevarma nainen, joka uskaltaa olla huomion keskipisteenä. Haluan tustua, oppia tuntemaan ja aikanaan seurustella. Haluan myös, että naiseni uskaltaa olla muiden miesten seurassa. Haluaisin hänen esimerkiksi ravintolakierroksella olevan sovitusti sopivan flirtti kaikille miehille – ja myös uskaltavan tarvittaessa viemään asian loppuun. Haluaisitko tutustua?"

***

"Kiinnostaisko sua esim. 2600 e?"

Naisella onkin kokemuksen mukanaan tuoma teoria, jonka avulla hän pystyy tunnistamaan tällaiset miehet.

– Teoriani mukaan kaikista innokkaimmat myös hävivät kaikista nopeimmin. Itse sanon, mitä ajattelen ja olen avoimuuden ja rehellisyyden kannalla, joten en voi ymmärtää, miksei voi vain sanoa suoraan. Tämä on kyllä varmaan todella monen naisen kokemus, Milla epäilee.

"Missä ovat ne normaalit, tasapainoiset ihmiset...?"

Millalla on ollut profiili Suomi24-sivustolla vajaan kuukauden ajan. Tilastot kertovat, että tänä aikana hän on saanut noin tuhat viestiä.

– Olen siellä suoraan ilmaissut, että etsin kumppania tosissani, enkä mitään irtosuhteita. Silti saan ihan hirveästi sellaisia viestejä, joissa suoraan kommentoidaan, että ”Isot tissit”, ”Onko nuo luomut?”, ”Onpa kivat tissit”. Minulla on siellä sellainen ihan tavallinen lomakuva, jossa olen iloisen ja onnellisen näköinen. Ylläni on ihan tavallinen toppi. Olen ehkä isorintainen, mutta en sitä kuvassa yritä tuoda mitenkään esille. 

Miesten järjenjuoksua voi olla vaikea seurata.

– En tiedä, mitä miehet hakevat sillä. Tuskin he kuvittelevat saavuttavansa mitään, se on vain heidän ensimmäinen ajatuksensa, ja he päättävät ilmaista sen. Itsehän olen toki tehnyt valinnan, että olen kuvan sinne laittanut, mutta en ole hakenut sillä sitä, että ulkonäköäni yhtäkkiä kommentoidaan, Milla sanoo.

Tökeröiden miesten profiilit eivät itsessään välttämättä soita vielä hälytyskelloja. Keskustelun avaava viesti puolestaan soittaa niitä oikein urakalla.

– Yksi mies oli profiilinsa perusteella täysin normaali, mutta hän päättikin lähestyä minua kysymällä, että käykö minulle parisuhteessa anaaliseksi. Toinen mies puolestaan ehdotti imetysleikkejä, kolmas valokuvausta, Milla luettelee.

Millalle on tarjottu myös rahaa. Tällaisia viestejä saadessa usko vastakkaiseen sukupuoleen voi ymmärrettävistä syistä romahtaa.

– Usko menee oikeasti. Missä ovat ne normaalit, tasapainoiset ihmiset, joiden ei tarvitse ensimmäisenä kommentoida rintavarustustani?

"Viestit ällöttävät minua"

Hauskaa vai mautonta? Voiko miesten lähettämiä viestejä ottaa enää edes huumorilla?

– Olen anaali- ja imetysleikkikysymyksistä ollut aika järkyttynyt. Olen ne viestit poistanutkin heti, koska ne ällöttävät minua. Enkä tietenkään vastaa heille mitään.

Treffeille asti päätyvät kokemukset ovat olleet hieman positiivisempia.

– Kun olen käynyt treffeillä, mies ei ole koskaan ollut näin kamala. Huonot kokemukset treffeistä ovat ennemminkin näitä, että mies vaikuttaa hyvältä, mutta sitten vain katoaa.

Muistaa Milla kuitenkin erään tapauksen, joka treffien jälkeen yllätti hänet odottamattomalla tavalla.

– Olimme käyneet treffeillä, ja myöhemmin hän lähetti minulle kuvan peniksestään. Sekin oli aika järkyttävää.

Toisia treffejä ei tullut.

"Voi, kun olisin syntynyt 50 vuotta sitten"

Milla arvioi, että Tinder-sovelluksen kautta tavatuilla miehillä ja netin miehillä on eroa.

– Tinderissä tapaan yleensä ne miehet, joiden kanssa menen treffeille. Siis ne miehet, joihin ehtii ihastua ja jotka sitten häviävät. On sielläkin niitä ”kivat tissit” -tyyppejä, koska niitä on näköjään joka puolella. Pahimmat miehet ovat kuitenkin siellä netissä.

Moderni deittailukulttuuri ei Millaa juuri miellytäkään.

– Olen monen kaverin kanssa jutellut siitä, että olen järkyttynyt siitä, millaiseksi nykymaailma on mennyt Tindereineen sun muineen. Tuntuu, ettei ihmisillä ole enää peruskäytöstapoja. Ihmisistä on tullut kertakäyttökamaa, ja on helppoa siirtyä aina vaan seuraavaan. Välillä tulee olo, että voi, kun olisin syntynyt 50 vuotta sitten, jotenkin kaipaan sellaista vanhan ajan meininkiä. 

 *nimi muutettu


Video: Piilokamera paljastaa, millaisiin mokiin miehet sortuvat lähestyessään naisia pääkaupunkiseudun yöelämässä.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja