Jos ihastut parisuhteessa ollessasi, lähdetkö tietoisesti ruokkimaan ihastusta flirttailemalla? Miehet vastaavat

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Miksi ihminen pettää – voiko pettää, jos rakastaa? "Tähän liittyy hirveän monia asioita"

Juttusarjassa miehet vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Jos ihastut parisuhteessa ollessasi vaikka työkaveriisi, tiedostatko, että ihastuminen on normaalia ja menee ohi ajan kanssa? Vai lähdetkö tietoisesti ruokkimaan ihastusta esimerkiksi hakeutumalla ihastuksen kohteen seuraan, flirttailemalla tai viestittelyllä? Eli menetkö tietoisesti kohti pettämistä?" kysyy nimimerkki Tietoisesti kohti pettämistä?.

Näin miehet vastasivat

"En ikinä tee aloitetta, koska olen naimisissa. Mutta voin leikkiä tiettyyn pisteeseen asti mukana, jotta toiselle ei tulisi paha mieli torjutuksi tulemisesta. En tosin päästä asiaa etenemään millekkään pettämisen asteelle."
​​​​​​​– 40, naimisissa

"Saatan lähteä mukaan viestittelyyn tai muuhun, mutta osaan pitää asiat oikealla puolella tietä, vaikka flirtti olisi 'ronskia'."
​​​​​​​– 34, avoliitossa

"Kyllä menee pettämiseksi, jos parisuhteessa seksiä kerran kuukaudessa, ja sekin hoidettava minuutissa."
​​​​​​​– 42, parisuhteessa

"Vaikka olen sinkku ja töissä on aivan upeita parisuhteessa olevia misuja, en todellakaan ala säätään mitään heidän kanssaan. Varatut on varattuja ja parempi, ettei ala särkemään useamman ihmisen elämää, sillä se vaikuttaa hyvin moniin muihinkin."
​​​​​​​– 50, sinkku

"Voin ruokkia, mutta en mene niin pitkälle, että numeroita vaihdettaisiin, saati sitten petettäisiin."
– 41, ei suhdestatusta

"Minulla toisiin ihastumiset lakkasivat siihen, kun useampi vuosi sitten päätimme vaimoni kanssa hieman rikkoa normaalin parisuhteen mallia ja yhteisesti kokeilla myös seksiä toisten kanssa (parinvaihtoa, kolmansia pyöriä ynnä muuta). Alkuun homma oli melko aktiivistakin, nykyään vain satunnaista. Keskinäistä seksiämme ja meidän välistämme luottamusta tuo on kuitenkin parantanut paljon.

Aikaisemmin saatoin antaa ihastumisen kasvaa hiljalleen pienten flirttailujen ynnä muiden kautta, mutta sen pidemmälle juttu ei edennyt. Nykyisin, jos tapaan kiinnostavan naisen, tai huomaan jonkun toisen olevan kiinnostunut minusta, on varsin kiihottavaa yhdessä rouvan kanssa keskustella tilanteesta, vaikka illalla nukkumaan mennessä. Tutuista ihmisistä olemme halunneet pysyä erossa."
– 42, onnellisesti naimisissa

Lue kaikki lifestyle-aiheista!​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat