Mitä uuden Pleikkarin toimituksille on tapahtunut? Amazon selvittää, miksi paketeissa on ollut konsoleiden sijaan jotain aivan muuta

0:27
Tältä näyttää PlayStation 5:n kilpailija Xbox Series X.

Monet Ison-Britannian Amazonista uuden PlayStation 5 -pelikonsolin tilanneista ovat järkyttyneet tilauksia avatessaan.

Osa juuri markkinoille tulleen PlayStation 5 -pelikonsolin brittiläisistä tilaajista on joutunut pettymään raskaasti. Syynä ei kuitenkaan ole varsinaisesti ollut konsolin maailmanlaajuinen riittämättömyys, vaan hieman mystisempi ongelma, joka on kuin kirsikka kakun päälle julkaisussa, joka olisi voinut mennä paljon sujuvamminkin.

Osa Amazonista tilatuista Pleikkareista ei nimittäin koskaan päässyt perille alkuperäiselle vastaanottajalleen. Geneerinen ruskea pahvilaatikko kyllä tuli perille, mutta sisältö oli vaihtunut PS5:n pakkauksesta muun muassa riisiin, kissanruokaan ja hierontalaitteisiin ja pöytägrilleihin. Osa laatikoista taas oli tyystin tyhjiä.

Amazonin edustaja vahvistaa Eurogamerille tapauksien olemassaolon ja vakuuttaa yhtiön hyvittävän laitteet niiden ostajille.

Amazon ei ottanut kantaa siihen, mikseivät tilaajat saaneet konsoleitaan, mutta jokainen tehkööt omat johtopäätöksensä.

Pakkauksissa normaalisti oleva Amazonin sinetti oli vaihtunut tavalliseen pakkausteippiin. Yhteistä näille tilauksille oli myös se, että ne toimitettiin myöhässä.

Kuvat erikoisista "Pleikkareista" lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa laitteen julkaisupäivänä pari viikkoa sitten.

Katso kuvia erikoisista lähetyksistä alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.


Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähde: Eurogamer

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja