Mitä tapahtuu Max Verstappenille? F1-tähden siirtospekulaatiot käyvät kuumina – ”Ymmärtäisin, jos hän haluaa lähteä”

F1-kausi 2019 saadaan pakettiin tänä viikonloppuna Abu Dhabissa. Ilmoilla pyörii kuitenkin jo melkoinen huhumylly, joka kohdistuu ensi kesän hurjiin kuljettajamarkkinoihin. Niissä yksi hyvin mielenkiintoinen nimi on nuori F1-tähti Max Verstappen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden päättävä Abu Dhabin GP suorana 29.11.-1.12.
Su: Abu Dhabin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

22-vuotias Verstappen on noussut aivan sarjan kovimpien nimien joukkoon äärimmäisellä nopeudellaan ja kylmäpäisillä otteillaan. Verstappen ei ole kuitenkaan taistellut vielä maailmanmestaruudesta, sillä hänen tallinsa Red Bull on jäänyt pahasti Mercedeksen jalkoihin.

Tämä on johtanut siihen, että Verstappenia viety muun muassa Mercedekselle ja Ferrarille.

Verstappenin nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Näin ollen hän on osa markkinoita, joissa ovat mukana muun muassa Lewis Hamilton, Sebastian Vettel ja Valtteri Bottas.

Ex-F1-kuski, Mika Häkkisen McLaren-aikojen tallikaveri David Coulthard löi oman kauhansa soppaan, kun hän puhui Verstappenista De Telegraafille.

– Max on yksi parhaista kuljettajista, mutta auto on rajoittanut häntä, Coulthard mietti.

– Olisi mahtavaa, jos Verstappen, Hamilton ja Charles Leclerc ajaisivat kaikki yhtä nopeilla autoilla. Näkisimme aivan huikeita taisteluja. Viimeisten kuuden vuoden ajan Mercedeksellä on ollut kuitenkin paras auto. Näkisin mielelläni Maxin Red Bullilla, mutta ymmärtäisin, jos hän haluaa lähteä muualle – varsinkin jos Red Bull ja Honda eivät pysty taistelemaan mestaruudesta kaudella 2020, Coulthard jatkoi.

– Tuleva vuosi on erittäin tärkeässä asemassa koko kuvion kannalta.

Ennen kauden viimeistä kisaa Verstappen on MM-taulukossa kolmantena. Hän käy taistoa vielä pronssista Leclercin kanssa, joka on hollantilaisesta 11 pisteen päässä.

Lue myös:

    Uusimmat