Mitä tapahtuu, jos kirjoittaa Googleen "askew"? Hakusanojen lopputulokset yllättävät

Googlessa on hauska uusi ominaisuus, joka viihdyttää kotonakin 0:16
Oletko jo testannut tätä Googlen ominaisuutta? Googleta koira!

Jos luulit, että Google on vain kuivakka hakukone, olet väärässä. Google pitää sisällään lukuisia eri yllättäviä ominaisuuksia. Kokosimme yhteen kymmenen hauskinta Google-hakua – tiesitkö jo näistä?

Googleen on kätketty monia niin sanottuja pääsiäismunia, eli piilotettuja viestejä ja ominaisuuksia. Kirjoittamalla hakukoneeseen tiettyjä sanoja tai lauseita saatat saada hauskan yllätyksen.

Jos Googlen piilotetut yllätykset eivät ole sinulle vielä tuttuja, kirjoita nämä sanat hakukenttään ja ylläty!

1. "Askew"

Tämän haun jälkeen saatat joutua hieraisemaan silmiäsi. Lopputulos on kirjaimellisesti vinksahtanut!

2. "Do a barrel roll"

Kirjoita maaginen lause hakukenttään ja pääsi menee pyörälle.

3. Frendit-sarjan päähenkilöt

Jos olet Frendit-sarjan fani, tämä ominaisuus on kuin sinulle tehty. Jokaiselle sarjan päähenkilölle on luotu oma pieni pääsiäismunansa. Googlaa kuka tahansa heistä: Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay tai Monica Geller. Hahmon nimen viereen ilmestyy pieni ikoni, jota klikkaamalla hänestä paljastuu jotain olennaista.

4. "Flip a coin"

Haluaisitko heittää jostain asiasta kolikkoa, mutta lompakostasi ei löydy latin latia? Anna Googlen hoitaa homma puolestasi. Kirjoita hakukenttään "flip a coin" ja jännitä lopputulosta!

5. "I’m feeling curious"

Jos tykkäät nippelitiedosta, kokeile tätä ominaisuutta. Tällä haulla Google arpoo sinulle satunnaisen kysymyksen ja vastauksen.

6. "Recursion"

Kirjoita hakukenttään recursion. Huomaatko jotain erikoista? Vaikka olisit kirjoittanut sanan oikein, Google ehdottaa, "tarkoititko kenties recursion". Voit painaa ehdotusta niin paljon kuin haluat; se ei ole menossa mihinkään. Ikinä.

7. "Blink HTML"

Tiedätkö, mitä tekee blink-ominaisuus HTML-koodissa? Jos et, kirjoita Googleen "Blink HTML", ja asia selviää sinulle käytännön esimerkin kautta.

8. "I’m mirror"

Kirjoita hakukenttään “I’m mirror” ja klikkaa Google Mirror -hakutulosta. Hakukone kiepsahtaa peilikuvaksi.

9. "Google Zipper"

Klikkaamalla Google Zipper -hakutulosta pääset leikittelemään hauskalla ominaisuudella.

10. "Google Gravity"

Kirjoita hakukoneeseen "Google Gravity" ja klikkaa vastaavaa hakutulosta. Googlesi romahtaa maan tasalle. Voit myös liikutella logoa ja hakukenttää, aiheuttaen entistä enemmän kaaosta!

+ Pelit

Googlessa voi myös pelata lukuisia eri pelejä. Kokeile esimerkiksi Atari Breakout -peliä. Kirjoita kyseinen peli hakukenttään ja klikkaa ensimmäistä hakutulosta. Jos haluat hieman kikkailla, mene kuvahakuun, avaa ensimmäinen kuva ja klikkaa välilehdelle avautunutta kuvaa. Peli ilmaantuu sinulle!

Lisäksi voit pelata muun muassa Pacmania.

Yllä mainittujen pääsiäismunien lisäksi Google sisältää lukuisia muita ominaisuuksia. Jos innostuit, ei muuta kuin munajahtiin!


Lue myös:

    Uusimmat