Mitä saamasi ystävänpäivälahja paljastaa? Ota selvää!

Lahja paljastaa parhaimmillaan sekä antajastaan että saajastaan asioita, joita tulee harvoin tulkittua. AVA kokosi leikkimielisen listan, jonka avulla kuka tahansa voi pyrkiä selvittämään ystävänpäivälahjan antaneen ystävän tarkoitusperiä.

Onko mieleesi juolahtanut, että saamasi ystävänpäivälahja voi kertoa sinulle itsestäsi ja lahjasi antajasta yllättäviä asioita? Ota selvää leikkimielisen ja huumorintäyteisen listan avulla, mitä lahjan antanut ystäväsi on saattanut ajatella valitessaan sinulle sopivaa ystävänpäivälahjaa!

Suklaarasia

Suklaarasia viestii saajalleen siitä, että lahjanantaja toivoo, että lahjansaaja sivuuttaisi hetkeksi arjen kiireet. Suklaarasia voi viestiä siitä, että lahjanantaja toivoisi ystävänsä pysähtyvän hetkeksi unohtaen jatkuvan suorittamisen ja miettimään hyviä asioita elämässään – kuten ystäviään. Sydämellisenä herkkusuuna lahjansaajaa pitävä lahjanantaja toivoo, että lahjansaaja luottaa itseensä omana itsenään.

Herkku

Muiden herkkujen antaminen ystävänpäivälahjaksi kertoo siitä, että lahjansaaja on ollut lahjanantajan ajatuksissa. Nopeasti katoava lahja on muistutus siitä, kuinka tärkeä ystävä toinen todella on. Lämpimistä tunteista rakasta ystävää kohtaan harvoin puhutaan ääneen, mutta herkullinen lahja ystävänpäivänä kertoo siitä, että lahjansaaja on usein lahjanantajan mietteissä.

Ruusu

Punainen ruusu on ikuisen rakkauden symboli ja tavanomainen ruusu kätkee myös muita viestejä. Ystävänpäivälahjaksi saatu ruusu viestii siitä, että lahjanantaja pitää ihmissuhdettaan lahjansaajan kanssa erityisen onnistuneena. Piikikkään ruusun antaminen voi merkitä myös uuden askeleen ottamista yhteisellä taipaleella vaikeuksien jälkeen. Onnellinen ihminen antaa ystävänpäivälahjaksi ruusun.

Kukka

Kun lahja on joku muu kukka kuin ruusu, on lahjanantaja jättänyt jotain sanomatta lahjansaajalle. Symboliikkaa pursuavat kukat lahjana kertovat myös siitä, että lahjanantajalla on tarve kertoa lahjansaajalle mieltään vaivaavia salaisuuksia.

Pehmolelu

Ystävänpäivälahjaksi annettu pehmolelu kertoo läheisyydenkaipuusta. Lahjanantajan aikeet voivat olla myös viattomat ja kaipuu läheisyyteen voi johtua hänen kohtaamistaan suruista ja murheista. Jos lahjansaaja on lahjanantajan hyvä ystävä, kertoo pehmolelu siitä, että yhteisille hetkille on järjestettävä pian aikaa.

Humoristinen lahja

Kun lahja on humoristinen, jättää lahjanantaja paljastamatta tiettyjä tunteita lahjansaajaa kohtaan. Yhteiseen kokemukseen tai yleiseen vitsiin rinnastettava lahja viestii siitä, että lahjanantaja toivoo lähentyvänsä lahjansaajan kanssa jatkossa. Jos ystävänpäivänä saa huumorilahjan, kannattaa lahjan tarkoitusperiä pohtia vakavin kasvoin.

Kirja

Kun ystävänpäivälahjaksi toiselle valitsee kirjan, kertoo lahja antajansa pitävän lahjansaajaa erityisen tarkkaavaisena ja sivistystä arvostavana. Lukukokemuksen välittäminen toiselle kertoo myös siitä, että lahjanantaja arvostaa erityisen paljon lahjansaajan kanssa käytyjä pitkiä keskusteluja.

Sydämenmuotoiset tavarat

Ystävänpäivälahjaksi valitut sydämenmuotoiset tavarat kertovat siitä, että lahjanantaja pitää lahjansaajaa ystävänä muiden joukossa. Lahjansaaja voi tulkita saamaansa sydämenmuotoista lahjaa siten, että jos toivoo välien lämpenevän jatkossa lahjanantajan kanssa, kannattaa ihmissuhteeseen panostaa.

Koru

Koru viestii ystävänpäivälahjana siitä, että lahjanantaja uskoo ystävyyssuhteen kestävän elämän karikot jatkossakin. Koru on pitkäikäinen lahja ja kunnianosoitus pitkään kestäneen ystävyyden jatkumiselle.

Illallinen

Ystävänpäivälahjaksi tarjottu illallinen on mitä selvin merkki siitä, että lahjanantaja viihtyy lahjansaajan seurassa äärimmäisen hyvin. Yhdessä vietetty ruokailuhetki voi kertoa myös siitä, että lahjansaaja toivoo viettävänsä jatkossa enemmän aikaa lahjansaajan kanssa.

Itse tehty yllätys

Kun ystävänpäivälahja on tehty itse, pitää lahjanantaja lahjansaaja erityisessä arvossa. Itse tehdyn lahjan antaminen kertoo siitä, että lahjanantaja on valmis tekemään uhrauksia ystävänsä puolesta – pelkäämättä suurtakaan vaivannäköä.

Alusvaatteet

Ystävänpäivälahjaksi alusvaatteita antava pitää lahjansaajaa erityisen hyvännäköisenä, eikä pistäisi pahakseen, jos pääsisi viettämään tämän kanssa intiimejä hetkiä. Alusvaatteet viestivät erityisen vahvasti esteettisistä arvoista ja siitä, että lahjanantaja arvostaa lahjansaajan panostusta oman ulkonäkönsä eteen. Alusvaatteita ystävänpäivälahjaksi antava pitää lahjansaajaa myös erityisen huumorintajuisena, sillä kuka tahansa ei vastaanota alusvaatteiden kaltaisia uskaliaita lahjoja kiusaantumatta.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja