Ystävänpäivän horoskoopit: Ilahduta mielitiettyäsi näin!

Valmistaudu vuoden romanttisimpaan päivään lukemalla ystäväsi tai rakkaasi luonnehoroskooppi, joka on varta vasten laadittu ystävänpäivää varten. Kuinka romanttinen Rapu on, entä mistä eleestä Vesimies liikuttuu? Lue hauskat vinkit!

Oinas 21.3.–19.4.

Tulinen Oinas rakastaa yllätyksiä. Kilpailuhenkisenä taivaankappaleena Oinas haluaa myös menestyä ja olla aina numero yksi. Oinasta voit ilahduttaa miettimällä päiväohjelmaanne jotain, mitä ette ole koskaan tehneet yhdessä: kokeilkaa uutta eksoottista ravintolaa, laulakaa kurkku suorana karaokea, menkää vaikkapa hohtokeilaamaan (Jos haluat ilahduttaa Oinasta oikein toden teolla, anna hänen myös voittaa keilailussa..)

Oinaat rakastavat yksinkertaisia, pieniä lahjoja, joten yllätä Oinas yhdellä ruusulla, rakkausrunolla tai tämän lempimakeisilla.


Härkä 20.4.–20.5.

Maanläheinen Härkä rakastaa hemmottelua ja herkuttelua, joten tie Härän sydämeen ystävänpäivänä käynee vatsan kautta. Ojenna Härälle kliseinen, mutta sitäkin romanttisempi sydämenmuotoinen suklaarasia – ja tämä sarvipää on aivan myyty!

Romantiikankin nälkäinen Härkä osaa varmasti arvostaa elettä, jos katsot häntä suoraan silmiin, sanot jotain suloista ja annat kaupan päälle kunnon suukon!

Kumppanuutta kaipaava Härkä arvostaisi varmasti myös yhteistä hetkeä kotisohvalla hyvän elokuvan (ja herkkujen) parissa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tämän suulaan tähtimerkin voitat puolellesi sanoilla. Rakkauskirjeet, raastavan rakkauden lyriikat ja hänen lempirunoilijansa runot sulattavat Kaksosten sydämen.

Kaksoset-tähtimerkki arvostaa myös lahjaksi saatua kirjaa, jonka olet ostanut ajatuksen kanssa: muista myös kirjoittaa kirjan ensimmäiselle sivulle päivämäärä ja lahjan antajan nimi, jotta lahja tuntuisi ainutlaatuiselta ja merkittävältä.

Itse kirjoitettu tarina teistä kahdesta – rakkaustarina – on vieläkin parempi idea, joten laita runosielusi koetukselle ja uskalla paljastaa tuntemuksesi Kaksosista paperilla.Rapu 21.6.–22.7.

Ihanan imelä ja romanttinen Rapu arvostaa eniten perinteisiä ystävänpäivälahjoja ja -aktiviteetteja. Yllätä herkkä Rapu ojentamalla hänelle kukkakimppu, jonka kukat olet miettinyt tasan tarkkaan: esimerkiksi viisi kukkaa kimpussa viestittää "Rakastan sinua", yksitoista puolestaan "Olen aina ystäväsi" – magnoliat viestittävät arvostusta, kun taas punaiset neilikat kiihkeää rakkautta.

Rapu jos kuka osaa arvostaa käsintehtyä korttia tai niitä hetkiä, kun kävelette käsi kädessä tänä romanttisena ystävänpäivänä.Leijona 23.7.–22.8.

Glamouria rakastava Leijona kaipaisi ystävänpäiväksi jotain prameaa ja ylellistä – eli huomiointia. Vie Leijona hienoon ravintolaan syömään tai tapahtumaan, joka vaatii pynttäytymistä ja vaatekaapin hienoimpia iltapukujen metsästystä. Loistavia lahjaideoita ovat myös hajuvesi, kultakorut ja hemmottelulahjakortit – tai järjestä hänelle valokuvaus-sessio oikean valokuvaajan luona!

Jos kukkaronnyörisi eivät anna myöten, Leijonalle toki riittää myös autenttinen ihailu häntä kohtaan: kohtele Leijonaa kuten kovan luokan tähteä ja hän loistaa kuin taivaan kirkkain tähti!Neitsyt 23.8.–22.9.

Vaikkakin Neitsyt on käytännöllinen ja opinhaluinen persoona, älä anna tämän vakavamman puolen huijata sinua. Kriittiset, mutta sitäkin herkemmät Neitsyet ovat salakavalan romanttisia ja ottavat ystävänpäivän tosissaan. Neitsyeen kannattaakin panostaa: hukuta hänet lahjoihin ja hellyydenosoituksiin. Tai yllätä hänet ja tiskaa tai imuroi hänen puolestaan!

Voitat Neitsyen sydämen puolellesi varmasti, jos tunnustat rakkautesi kaikkien nähden tai kuullen. Ilmaise rakkautesi vaikka ilmoituksena lehdessä. Mitä isompi rakkaudentunnustus, sitä otetumpi Neitsyt on!


Vaaka 23.9.–23.10.

Jos olet rakastunut Vaakaan, olet rakastunut yltiöromantikkoon. Vaa'at rakastavat ja ihailevat kaikkea kaunista – eivät pelkästään materiaa, vaan myös kauniita sanoja ja ajatuksia. Vaaka itse on hurmaava kumppani seurusteluaikana, sillä hän on se joka hukuttaa sinut hellyyteen, huomioon ja lahjoihin – usein tosin siksi, että hän haluaa väistää konflikteja. Pidä Vaa'an rakkaus tasapainossa huomioimalla häntä yhtä lailla: kukin, kortein, koruin.

Vaaka kaipaa tasavertaista kumppania, joten muista että metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan; huutele siis rakkauttasi!


Skorpioni 24.10.–22.11.

Äärimmäisen herkkä ja intuitiivinen tähtitaivaan yksinäinen susi – Skorpioni – päästää lähelleen vain harvat ja valitut. Skorpionit rakastavat mysteerejä ja arvoituksia. Piilota ystävänpäiväkorttiisi pulma tai arvoitus, jonka ratkaisemisesta seuraa palkinto.

Skorpionia miellyttäisi varmasti käydä ystävänpäivänä ulkona syömässä, elokuvissa tai katsomassa livemusiikkia – kaikki viihde on lähellä Skorpionin sydäntä.

Skorpioni on myös hyvin fyysinen ja intohimoinen tähtimerkki, joten pieni hellittely ja suukottelu on varmasti Skorpionin mieleen..


Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimies on leikkisä ja seikkailunhaluinen tähtimerkki, joten suunnittele ystävänpäiväksi teille jotain hauskaa, aktiivista ja maanläheistä.

Vie Jousimies lumilautailemaan ja sujauta hauska ystävänpäiväkortti hänen takkinsa povitaskuun. Vai nauttisiko hän kenties patikoimisesta, pilkkimisestä, seinäkiipeilystä tai lintubongaamisesta? Vain taivas on rajana – kirjaimellisesti.

Uskalla käyttää mielikuvitustasi, sillä sitä piirrettä Jousimies kumppanissaan ja ystävissään arvostaa.


Kauris 22.12.–19.1.

Kauris rakastaa palata menneisiin, joten yllätä Kauris toistamalla ensitreffinne! Pukeudu samoihin (tai samankaltaisiin) vaatteisiin kuin ensitreffeillänne, menkää samaan ravintolaan tai muuhun paikkaan, missä vietitte alkuaikojanne yhdessä. Kauris arvostaa myös romanttista musiikkia, joten soitata hänelle yhteisiä lempikappaleitanne ystävänpäivänä.

Muista, että Kauris itse ei hallitse rakkaudentunnustusten romanttisia hienouksia, mutta hän raataa pitkiä päiviä töissä hankkiakseen rahaa, menestystä ja vaikutusvaltaa – se on hänen tapansa osoittaa rakkauttaan.Vesimies 20.1.–19.2.

Individualistinen Vesimies arvostaa modernimpaa otetta ystävänpäivään: modernit, käytännölliset lahjat ja älykkäät aktiviteetit ovat Vesimiehen mieleen – unohda siis imelät suklaat ja rakkauden latelemat kortit.

Jos haluat tehdä vaikutuksen Vesimieheen, viettäkää yhteinen ilta vaikkapa pelaten lauta- tai tietokonepelein. Vesimies ei ole tunteellisin tähtimerkki, mutta he ovat uteliaita sieluja: voitat Vesimiehen sydämen tarjoamalla hänelle mielenkiintoisia lukuelämyksiä, musiikkia tai videopelejä. Niitä Vesimies rakastaa yhtä paljon kuin sinua – eli paljon!Kalat 20.2.–20.3.

Taivaanrannanmaalari ja unelmissaan uiskenteleva Kalat-horoskooppimerkki on kaikista romanttisimpia tähtimerkkejä, joten häneen kannattaa panostaa ystävänpäivänä. Piilota salaisia rakkausviestejä minne vain pystyt: hänen taskuihinsa, kirjojen väliin, autoon – vaikkapa jääkaappiin!

Erinomaiseksi ystäväksi kehuttu Kalat arvostaa laatuaikaa rakkaansa kanssa ja kaipaa kauniita sanoja. Kalat-tähtimerkki kuuluu niihin, jotka eivät kokisi kliseiseksi sitäkään, jos samppanjalasin pohjalta löytyisi kihlasormus..

AVA on myös Twitterissä!Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.Tykkää AVAsta myösFacebookissa!

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja