Mitä pidemmälle ilta etenee, sitä enemmän häntä rakastat – 20 asiaa, jotka tapahtuvat, kun juot viiniä yhdessä parhaan ystäväsi kanssa

Nämä tilanteet jokainen hyvän ystävänsä kanssa iltaa istunut tunnistaa!

Video: Mitä on ystävyys? Lapset kertovat!

Oletko koskaan hankkiutunut pikku hiprakkaan ystäväsi kanssa – siis sellaisen rakkaan ystävän, jonka olet tuntenut vuosikymmeniä? Buzzfeed-sivusto listasi asiat, jotka jokainen hyvän ystävänsä kanssa joskus iltaa viettänyt tunnistaa!

 1. Olet yllättäen täynnä rakkautta. Mitä pidemmälle ilta etenee, sitä suuremmaksi rakkautesi ystävääsi kohtaan muuttuu.
 2. Haluat yhtäkkiä kertoa hänelle kaiken. Siis kaiken! Ette kenties ole nähneet aikoihin, ja tunnet nyt pakonomaista tarvetta tunnustaa, selittää ja avata elämänvalintojasi.
 3. Ystäväsi alkaa antaa sinulle hyviä ja "hyviä" neuvoja. Jos mietit, pitäisikö sinun tekstata  ihastuksellesi, hän huutaa keittiöstä "tee se heti, mitä vielä odotat?"
 4. Kehutte toisianne vuolaasti: "Siis, sä näytät tänään niin ihanalta, olet upea ihminen. Olenko muuten jo tunnustanut rakkauteni sinulle tänään?"
 5. Kerrot hänelle jotakin hirveää – ja hän ymmärtää täysin. Jos olet koko viikon halunnut valittaa kumppanisi tai pomosi käytöksestä, nyt on sen aika!
 6. Avaatte toisen viinipullon, vaikka tiedätte, ettei ehkä kannattaisi.
 7. Naurat, kunnes vatsaasi sattuu.
 8. Keskustelette, vaikka toinen teistä on vessassa.
 9. Kerrot hänelle salaisuutesi.
 10. Alatte muistella menneitä, kuten ala-asteen opettajianne ja uskaliaita tyylikokeilujanne. Ja mikä sen ensi-ihastuksesi nimi olikaan...?
 11. Suunnittelette tulevaa. Näet jo mielessäsi, miten asutte samassa palvelutalossa tai miten muutatte naapureiksi samaan rivitaloon.
 12. Suunnittelette yhteistä bisnestä: "muistatko, kun lapsena halusimme kampaaja-eläintenhoitajiksi, miksemme koskaan tehneet sitä?"
 13. Alatte puhua syvällisiä tai kerrotte toisillenne seksielämästänne. Kumpi sitten tapahtuukin ensin!
 14. Saatat alkaa laulaa tai tanssia. Kumpaa sitten teetkin, ystäväsi kannustaa sinua ja tulee mukaan.
 15. Jos olette baarissa, alatte silmäillä "tarjontaa". Pian huomaat, että ystäväsi usuttaa sinua kovaan ääneen jonkun söpön tyypin luokse. Näin tapahtuu, vaikka olisit kihloissa tai naimisissa.
 16. Jos ette ole baarissa, menette Facebookiin vakoilemaan entisiä luokkakavereitanne.
 17. Avaatte kolmannen viinipullon, vaikka tiedätte, ettei ehkä kannattaisi.
 18. Jos olette sinkkuja, iltanne voi kulkea kahta reittiä: joko vannotte, että löydätte vielä rakkauden tai sitten lupaatte pysyä ikuisesti sinkkuina ja ystävinä.
 19. Kerrot hänelle jonkun nolon asian tai harrastuksen, joka sinulla on. Saat tietää, että hän harrastaa aivan samaa!
 20. Aamulla ystävyytenne syventyy, kun tuskailette yhdessä kaameaa kankkustanne.

Lähde: Buzzfeed.com

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja