Joko törmäsit tähän viraalihittiin? Mies heräsi krapulassa silmä mustana – löysi vaimon hämmentävän viestin

0:23

Jack onnistui ympäripäissään vakuuttamaan vaimonsa uskollisuudestaan, netissä kiertävä, hymyn huulille saava tarina kertoo.

Tekeekö sinunkin mielesi pizzaa kankean aamun käynnistäjäksi? Katso yllä olevalta videolta, miten herkku löytää syöjänsä ilmojen halki.

Elämänsä pahimpaan krapulaan herännyt Jack ei noustessaan muistanut, miten oli onnistunut selviytymään kotiinsa ystäviensä kanssa viettämänsä kostean illan jälkeen. Muistelun sijaan hän toivoi, ettei olisi tehnyt mitään erinomaisen järjetöntä illan ja yön aikana.

Suosituilla netin viraalitarinasivuistoilla kiertävä kertomus kuvailee, kuinka raahautuessaan hakemaan kylpyhuoneesta löytyvää särkylääkettä Jack vilkaisi peiliin huomaten silmässään olevan mojovan mustelman. Toive kunnollisesti vietetystä illasta alkoi hiljalleen kallistua kaatumispisteeseen.


Hämmentynyt mies löntysteli takaisin makuuhuoneeseen ja huomasi, että hänen vaatteensa oli viikattu siististi sängyn viereen.

Päätään kummissaan raapiessaan Jack äkkäsi myös yöpöydälle jätetyn kirjeen. Hänen sydämensä jätti lyönnin välistä – eikä syy ollut rajussa kanuunassa.

Jack avasi kirjeen, joka oli koristeltu pienillä sydämillä. Hänen vaimonsa oli koskettanut punatuilla huulillaan paperia kuin viimeisen suukon jättääkseen.

– Rakas aviomieheni. Tulit eilen kotiin humalassa kovasti metelöiden. Älä kuitenkaan huolestu. Lieden päältä löydät aamupalaa. Lähdin aikaisin ruokaostoksille, jotta voin valmistaa illalliseksi lempiruokaasi. Rakastan sinua kulta. Rakkaudella, Jillian, kirjeessä luki.

Poika välitti herkistävän viestin

Jack kompasteli rappuset alas keittiöön. Hän löysi aamupalaa, vastakeitettyä kahvia ja päivän lehden itseään odottamasta. Jackin ja Jillianin poika istui keittiönpöydän ääressä ja katsoi isäänsä.

– Mitä viime yönä tapahtui? kysyi ihmeissään oleva isä pojaltaan.

– Tulit kotiin kolmen aikoihin aamuyöllä päättömän kännissä. Oksensit eteiseen, kaaduit sohvapöydän päälle sen rikkoen ja sait mustan silmän törmättyäsi oveen, poika raportoi.

Päästään pyörällä Jack kysyi, miksi pojan äiti sitten oli ollut aamulla niin hyvällä tuulella, että oli huomioinut miehensä aamupalalla.

– Aa! No siis, hän raahasi sinut makuuhuoneeseen ja yritti riisua vaatteitasi. Huusit äidille, jotta hän jättäisi sinut rauhaan. Toistit moneen otteeseen, että olet naimisissa.

Helpottunut ja herkässä tilassa oleva Jack liikuttui niin, että alkoi itkeä. Hän oli loppujen lopuksi onnistunut humalassa vahvistamaan avioliittoaan sen tuhoamisen sijaan.

Tästä hauskasta tarinasta, jonka mahdollista alkuperää ei kukaan osaa sanoa, kannattaa kuitenkin kertoa kaikille aviomiehille, joiden toivoisi ottavan miehen käytöksestä mallia!

***

7:49

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja