Mitä mieltä olet tuuheista viiksistä? Naiset vastaavat

Viikset – hot vai totally not? Selvitimme vastauksen!

”Mitä mieltä naiset ovat tummista, tuuheista, hyvin hoidetuista viiksistä?” kysyy nimimerkki Kasakka100.

Naisraati vastasi näin!

"Yök."
– Nainen, 27, naimisissa

”Ei käy. YÄK. Muhkeat viikset eivät sovi kuin Tom Selleckille ja kenties Seppo Taalasmaalle. Eri asia, jos viikset yhdistyvät partaan, mutta pelkät viikset – njet."
– Nainen, 29, sinkku

"Viikset käyvät ja ovat jees, mutta ainoastaan parran kaverina – eivät siis mielellään yksinään. Jos mies joskus haluaisi kasvattaa tällaisen tuuhean "nenähameen", en nyt kuitenkaan jättäisi häntä sen vuoksi. Viikset joskus pistelevät pussaillessa, se ei ole kivaa."
– Nainen, 29, parisuhteessa

"Kamalat! Ellet ole Clark Gable. Tumma, tuuhea ja hyvin hoidettu parransänki sen sijaan voi olla superseksikäs. Parta on miehekäs, viikset setämäiset. En tiedä miksi. Tulee mieleen vaan Pensseli-Setä ja Ron Jeremy."
– Nainen, 28, avoliitto

"Minä en pidä viiksistä ollenkaan! Ne sattuvat suudellessa ja eivät ne kovinkaan hyvältä näytä. Kyllä viikset huomiota herättävät, mutta en haluaisi omalle kumppanille viiksiä ollenkaan."
– Nainen, 26, parisuhteessa

"Viikset sopivat vain parran kanssa."
– Nainen, 35, naimisissa

"Voi ei. Anteeksi vain, mutta mielestäni viikset ovat ylipäätään jokseenkin härskit. Tummat ja tuuheat viikset sitäkin irstaammat. Jostain mielen sopukoista iskee, että sellaiset härpäkkeet ovat irstauden perikuva. Ei kiitos, en halua moisia lähellekään kasvojani, ihoani."
– Nainen, 28, sinkku

"En ole koskaan ollut viiksinaisia, mutta siistit, hyvinhoidetut viikset, jotka sopivat naamaan ovat jees. Ja tuntuuhan se mukavalta kun niskaa suudellessa on vähän karheuttakin!"
– Nainen, 38, naimisissa

Lue myös:

    Uusimmat