Mainos

Mitä mieltä miehet ovat naisesta, jolla on ollut vain yksi seksikumppani? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mitä mieltä miehet ovat naisesta, jonka seksikumppanien määrä on tasan yksi? Taustatietona; päätin vuosi sitten pitkäaikaisen parisuhteen (11 vuotta) joka on siis lähtöisin ollut yläasteen lopulta. En ole koskaan pettänyt, joten tämä yläasteen ihastus on ainoa, jonka kanssa olen harrastanut seksiä. 

Nyt uusi suhde uuden miehen kanssa. Miten yleisesti ottaen itse miehet ottaisivat tällaisen tiedon vastaan? Loppuisiko kiinnostus? Pitääkö minun hävetä?" kysyy nimimerkki Melkein neitsyt vielä.

Näin miesraati vastasi

"Miksi pitäisi hävetä? Päinvastoin moni mies olisi nimenomaan onnellinen ja ylpeä, jos puolisolla olisi vähän tai ei yhtään aiempia kumppaneita. Sanotaan, että harjoitus tekee mestarin, mutta näissä asioissa se harvoin pitää paikkansa, eikä määrä varsinkaan korvaa laatua. Itse ottaisin tiedon vastaan ylpeydellä ja pitäisin kunniana olla se toinen kokemus, koska en ilmeisestikään ollut paikalla, kun valintaa tehtiin ensimmäisen kerran. Voin myös mennä takuuseen, ettei kiinnostus ainakaan lopu."
– Herra 47, naimisissa

"Ei kai miehellä pitäisi olla mitään kommentoitavaa naisen seksikumppanien määrään. Luulisi että yhtälailla löytyy myös miehiä, joiden seksikumppanien määrä on yksi. Siksi ei pitäisi olla mitään hävettävää."
– 34, parisuhteessa

”En koe, että mikään seksikumppanien määrä olisi sellaista, että tarvitsisi hävetä. Joillain ei ole yhtään, jollain voi olla ainakin omien väitteiden mukaan nelinumeroisia lukuja. Mutta en itse lähtisi suhteessa tai ennen sitä kovin herkästi kyselemään kumppanien määrästä, kun en sillä tiedolla tee mitään muutenkaan. Jos asia vaivaa ja siitä haluaa puhua, tai ainakin mainita, niin se on oma päätös. Tämän pohjalta en koe, että kiinnostus loppuisi mihinkään, jos nainen vaikuttaa tutustumisen arvoiselta ja itselläni on halua oppia tuntemaan tämä paremmin.”
– 35, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.