Mainos

Miksei mies uskalla näyttäytyä julkisesti viisikymppisen naisen seurassa? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Olen viisikymppinen sinkku. Kaipaan runsaasti seksiä ja sitä kyllä saan, usein hyvää sellaista, koska pidän itseäni puolta nuoremmista miehistä. Vaikeampi on löytää vähän pysyvämpää Friends With Benefits -suhdetta nuoremman miehen kanssa siten, että tehtäisiin muutakin yhdessä, siis ilman seurustelusuhdetta.

Olen hoikka, hyväkuntoinen ja ns. "vauhdikas mimmi" ja kaipaisin seksin oheen vauhdikasta miesseuraa myös muuhun kivaan (salille, vaeltamaan, keikoille, drinkeille, autoilemaan). Etsinkö aivan mahdottomia? Puuttuuko uskallusta näyttäytyä selvästi vanhemman seurassa julkisesti? Vai mistä kyse?" kyselee nimimerkki Ikiliikkuja.

Näin miesraati vastasi

"Hyvä Ikiliikkuja: Nuorilta miehiltä puuttuu uskallusta tehdä julkisesti juurikin näitä asoita, koska joku tuttavahan saattaa nähdä, eikä kukaan halua näyttäytyä äitinsä ikäisen naisen kanssa, jos se ei ole oikeasti äiti.

Saattaapi mennä tuleva vaimo/lasten äiti ohi, koska jossain vaiheessa sinusta hupi loppuu. Kannattaa palata takaisin aikuisten miesten seuraan, jos tuollaista haluat – tiesitkö, että myös miehiltä puuttuu "vauhdikkaita mimmejä", joiden kanssa harrastaa. Kaikkea."
– 47, naimisissa

"Ikä on vain numeroita, sanotaan, mutta on se muutakin. Tämä, kuten moni muukin ihmissuhteisiin ja seuraelämään liittyvä asia, on toki henkilökohtainen ja ihmiset pitävät näissä kuvioissa eri asioista. Itselle kyse on aina pelkästään siitä, että haluaako tehdä toisen ihmisen kanssa noita mainittuja asioita, ei ikinä ole kyse kehtaamisesta, eikä tietenkään pidä ollakaan, jos nauttii toisen seurasta ja haluaa viettää aikaa sen ihmisen kanssa."
– 35, sinkku

"Varmasti mieltymyksiä on monenlaisia, mutta jos nyt ihan omien tuntemuksien ja yleisen fiiliksen mukaan mietin asiaa, niin se on varmastikin niin, ettei kehtaa näyttäytyä oman äitinsä ikäisen seurassa. Veikkaan, että kyllä siihen sitten tarvitaan jo rakkautta eikä pelkästään friends with benefits -suhdetta, että pystyy olla välittämättä merkittävästä ikäerosta.

Jos mietin itseäni 25-vuotiaana, niin jo 35-vuotias nainen oli "todella vanha" ja siitä tuli vähän sellainen olo, että onko mitään yhteistä juteltavaa ja onko toinen jo liiankin kokenut. Tavallaan liian viisas, että tekee itsestään tyhmän, kun ei ole samaa elämänkokemusta.

Jos nyt ajattelen itseäni, kun olen 38-vuotias ja pitäisi lähteä treffeille 48-vuotiaan kanssa, ei se ihan yhtä mahdottomalta tunnu kuin 25-vuotiaana, johtuen ehkä eletyn elämän tuomasta tasoituksesta. On se silti vieläkin sellainen juttu, että tuskin tulisi ikinä tapahtumaan. Varmaan päällimmäinen syy on, ettei ole itseäni vanhemmat naiset koskaan muutenkaan kiinnostaneet."
– 38, naimisissa 

”Toiveesi ei ole ollenkaan mahdoton, onhan maa pullollaan miehiä, jotka haluavat vanhempaa naista. Toki osa haluaa kokeilla vain sen kerran, mutta on myös heitä, jotka haluavat seksiä vanhemman naisen kanssa useammin. Meille miehille pitää välillä ehdottaa suoraan, koska kaikki eivät välttämättä ole ajatelleet asiaa pidemmälle kuin siihen yhteen kertaan. Ne miehet, joita vanhemmat naiset kiinnostavat astetta enemmän, eivät välitä ollenkaan vaikka liikkuvatkin vanhemman naisen seurassa. Ja jos tarkemmin miettii, niin nykyään ei ole mitenkään kummallista, vaikka suhteen toinen osapuoli olisikin selvästi nuorempi tai vanhempi. Vaikka sinulla ei olekaan vaikeuksia löytää miestä seksiin, niin ei olisi pahaksi testata mobiilisovelluksia, niitä, kun ei käytetä vain seurustelusuhteen etsintään.” 
– 34, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.