Mitä miehet tekevät kumppaninsa lähettämille seksikkäille kuville? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Itse olen masturboinut mieheni lähettämille alastonkuville/vietteleville kuville. Nyt kiinnostaisi tietää, mitä miehet tekevät oman kumppaninsa lähettämille kuville?

Olen itse miehelle laittanut vähäpukeisia kuvia, mutta en usko kuitenkaan, että hän käyttää niitä siihen tarkoitukseen, mihin oikeastaan ne tarkoitin. Ei ainakaan kommentoi mitenkään siihen viittaavalla tavalla. Emme asu yhdessä miehen kanssa, joten seksiä ei välttämättä joka päivä saa, ja siksi jotenkin kuvittelin, että tällainen kuva aina sillon tällöin piristäisi. Eli, masturboitko tai voisitko masturboida oman naisystäväsi kuville? Jos et, mitä teet niillä?" Kysyy nimimerkki Kysynvaan.

Näin miehet vastasivat

"En ole koskaan saanut kuvia naisystäviltäni, enkä ole oikein halunnutkaan. Jostain syystä ajatus tuntuu vaivaannuttavalta. Etäsuhteessa olen masturboinut ajattelemalla naisystävää tai katsomalla pornoa, mutta tuhma kuva ei vain jotenkin toimisi."
– 32, sinkku

"Käyttäisin masturbointiin ja halujeni täyttämiseen mielessäni, sekä yleisesti kumppanin ihailuun."
– 23, parisuhteessa

"Totta kai masturboin naisystäväni kuvien avulla. Mikä olisi parempaa kuin kuva, jonka toinen on ottanut minua ajatellen ja minua varten. Harmi vain, että toisin päin ei tunnu toimivan samalla tavalla. Ja ottaisin mielelläni kuvia vastaan enemmänkin, etäsuhteessa yhteistä aikaa on kuitenkin kovin vähän."
– 42, parisuhteessa

"Käytän vaimoni lähettämiä kuvia ja videoita juuri siihen, mihin ne on tarkoitettu: masturboin katsellen niitä. Työmatkalla ja muuten erossa ei ole mitään niin mahtavaa kuin saada joku uskomaton kuva tai video viestinä."
– 35, naimisissa

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja