Mitä miehen käytös makuuhuoneessa kertoo hänen tunteistaan?

Miesten käyttäytyminen lakanoiden välissä saattaa paljastaa paljonkin miehen tunne-elämästä. Psykologi Brandy Engler paljastaa niistä muutaman.

Psykologi ja kirjailija Brandy Engler paljastaa, kuinka miesten käyttäytyminen makuuhuoneessa saattaa paljastaa paljonkin siitä, millaisia he ovat tunteellisesti.

Seksi on ikkuna miehen tunteisiin

– Moni nainen uskoo, että miehellä on biologisia tarpeita vain tulla tyydytetyksi ja se muodostaa koko heidän motivaationsa harrastaa seksiä. Mies uskoo monesti olevan hyväksyttävämpää ilmaista itseään mieluummin seksuaalisesti kuin tunteiden kautta, joten he heijastavat tietämättään kaikenlaisia asioita itsestään seksin aikana, Engler sanoo.

Esimerkiksi, jos mies tuntee olonsa voimattomaksi parisuhteessanne – ehkäpä menetettyään työnsä – hän saattaa alkaa käyttäytyä aggressiivisemmin lakanoiden välissä. Jos huomaat hänen otteensa muuttuvan voimakkaammaksi, aloita keskustelu makuuhuoneen ulkopuolella ymmärtääksesi paremmin, tunteeko hän olonsa avuttomaksi elämässään tai parisuhteessanne.

– Seksuaalisesti miehillä on tapana toteuttaa ja naisilla vetäytyä esimerkiksi libidonsa menettämällä, Engler kertoo.

Pyydä, niin saat

– Moni nainen ei tiedä, että miehen on vaikea rentoutua ja olla täydellisesti omia itsejään, sillä he yrittävät miellyttää kumppaniaan niin paljon. Seksin ympärillä voi olla paljon hermostuneisuutta, kun miehellä on paineita naisen tyydyttämisestä. Naiset taas pohtivat, voivatko pyytää ja vastaanottaa mielihyvää, Engler kuvailee.

Oletko huomannut, että sinulla olisi tapana olla passiivisempi makuuhuoneessa ja antaa miehen tehdä kaiken työn? Älä laita häntä kokonaan vastuuseen sinun tyydyttämisestäsi. Koeta päästä pois ajatuksistasi ja keskittyä tuntemaan ja nauttimaan kaikin aistein. Tämä antaa miehen ymmärtää, ettet ole tuomitsemassa häntä, mikä auttaa häntä rentoutumaan.

Miehen käytös makuuhuoneessa saattaa kieliä hänen tunteistaan.

Kun mies hän haluaa tavallista enemmän seksiä

Miehen seksihalut voivat olla enemmän tunneperäistä kuin fyysistä perua. Mies, joka alkaa vaatia seksiä joka ikisenä iltana, ei välttämättä tee sitä silkasta kiihottuneisuudesta. Vaan siksi, että hän tuntee olonsa huolestuneeksi teidän välisestä yhteydestä ja haluaa varmistaa, että edelleen rakastat häntä. Tee hänelle selväksi esimerkiksi tekstiviestein, kuinka paljon kaipaat häntä, kun olette erossa. Tai tee jotain erityistä yllättääksesi hänet, kuten valmistamalla hänen lempiateriansa tavallisena tiistai-iltana.

Hän ei lakkaa haluamasta sinua raskauskilojen tähden

Vaikka pitkään naimisissa ollut mies usein syyttää alhaisista seksihaluistaan sitä, että vaimo on lihonut seitsemän kiloa, taustalla saattaa on todennäköisemmin jonkinlainen pettymys parisuhdetta kohtaan.

– Jos mies ilmaisee tunteitaan seksin avulla, saattaa hänelle olla luonnollisempaa seksuaalistaa ongelma kuin alkaa selvittelemään todellista pettymyksen lähdettä. Sinun pari liikakiloasi eivät todennäköisesti ole seksintappaja, vaan miehestä saattaa esimerkiksi tuntua, että lapsesi saavat kaiken huomiosi, eikä sinulla ole enää energiaa häneen, Engler selventää.

Miehesi tulee olemaan paikalla kauan senkin jälkeen kun lapsesi ovat lentäneet pesästä, joten älä odottele parisuhteeseen panostamisen kanssa. Viekää lapset hoitoon isovanhemmille, jotta voitte viettää pari tuntia laatuaikaa kahden kesken. Tämä panostus sytyttää miehesi libidon!

AVA

Lähde: Redbookmag.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja