Mainos

Mitä Melania Trump oikein viestittää pukeutumisellaan? Puseron nimi viittaa seksikohuun

0:50

Melania Trumpin asuvalinta toissayön vaaliväittelyyn on herättänyt tyrmistystä. Melanian puseron nimi viittaa suoraan Donald Trumpin tuoreeseen seksipuhekohuun. Nyt asiaa ruoditaan jo talouslehdissäkin.

Melania Trumpin puserovalinta viimeisessä vaaliväittelyssä on joutunut omituiseen valoon. Yhdysvalloissa on oivallettu, että rusetillisen vaaleanpunaisen nimi on Pussy-Bow. Vaate on Guccin tuoretta mallistoa, ja sen tuotenimi on "Gucci Pussy-bow silk crepe de chine shirt". Vaatekappale maksaa 1100 dollaria eli noin 994 euroa. 

Sana pussy on englanninkielinen erittäin halventava sana naisen sukuelimille. Tämän vaatekappaleen kohdalla se kuitenkin viittaa leuan alla olevaan rusettiin.

Sana nousi politiikan keskiöön, kun republikaaniehdokas Donald Trumpin kuultiin ääninauhalla rehentelevän, kuinka hän voi tehdä naisille mitä tahansa koska hän on tähti. "I can grab them by the pussy", presidenttiehdokas sanoi. (suom. Voin kouria heitä haaroista). 

Nyt Trumpin asuvalinta on noussut suurten amerikkalaislehtien otsikoihin. Mm. Business Insider, People, Time ja Vanity Fair ovat laajasti pohtineet pinkin puseron arvoitusta ja sitä, onko kyseessä mielenosoitus, ironia, huumori vai jopa kritiikki Donald Trumpia kohtaan.

Myös Trumpin kampanjaorganisaation tiedottaja on joutunut ottamaan kantaa asiaan. Hän on vakuuttanut Twitterissä, että valinta ei ollut tietoinen.

Vaateviestejä nähty ennenkin

Vahinkoa pidetään kuitenkin varsin epätodennäköisenä. Aiemmin menestyneenä mallina toiminut Melania Trump tuntee erittäin hyvin muotialan suunnittelijat ja termit. Hän onkin harrastanut hienovaraista vaateviestintää ennenkin.

Esimerkiksi puhuessaan ensimmäisessä julkisessa tilaisuudessaan republikaanien puoluekokouksessa rouva Trump kertoi elämästään entisessä Jugoslaviassa ja muutostaan Länsi-Eurooppaan sekä avioliitostaan, joka vei hänet myöhemmin  Yhdysvaltoihin. 

Yllään hänellä oli huomiota herättävä valkoinen asu, jonka suunnittelija Roksandra Ilincic on kotoisin entisestä Jugoslaviasta ja sittemmin muuttanut menestyksen myötä Lontooseen ja Yhdysvaltoihin - aivan kuten Melania itsekin. Asu on itse asiassa hääpuku.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.