Mainos

Mistä nainen tietää, että mies valehtelee? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Millaisista merkeistä tai eleistä tiedät, että mies valehtelee? Miten tiedät tämän? Oletko saanut vahvistusta epäilyllesi, eli että mies todella valehteli, kun epäilit hänen valehtelevan?" kysyy nimimerkki Naiset.

Näin naisraati vastasi

"Kyse ei sinällään ole valehtelusta, mutta puhelimessa kuulen välittömästi, jos joku ei oikeasti kuuntele. Hänen reaktionsa muuttuvat hitaammiksi, eikä hän reagoi siihen, mitä sanon, vaan sanoo vain "mm-hmm" tai "joo". Jos tässä tilanteessa kysyn, mitä puhekumppani tekee nyt, yhdeksän kertaa kymmenestä hän selaa nettiä.

Kuulen myös puheluäänestä, jos keskustelukumppani harhautuu katsomaan televisiota. Teen itse samaa ja siksi se varmaan ärsyttääkin. Ihan vinkkinä: jos tivaan sinulta "teetkö sä siellä jotain muuta", kannattaa vastata suoraan. Kuulen joka tapauksessa, että huomio on jossakin muualla. Jos kysymykseeni vastataan "eiku kyllä mä kuuntelin", se ärsyttää enemmän."
– 30, parisuhteessa

”Minun kokemukseni mukaan mies useimmiten valehtelee, jos naisesta siltä tuntuu. Naisten kuudes aisti tässä suhteessa on ihan käsittämätön.

Olen todellakin saanut miehen/miehiä kiinni valehtelusta. Kysymysten välttely, niistä suuttuminen ja poissaolevuus ovat hyviä esimerkkejä siitä, että miehellä on jotain salattavaa. Riitaa on kuitenkaan turha nostaa ennen todisteita, muuten sitä on itse pyytämässä anteeksi siltä kovaäänisyydellä tekojaan peittelevältä mieheltä.”
– 31, sinkku

"Olen huomannut, että miehet itse asiassa valehtelevat hyvin harvoin suoraan. Valehtelemisen sijaan he jättävät usein asioita kertomatta. Jos mieheltä kysyy kysymyksen, johon hän ei halua vastata, hän yleensä esittää, ettei kuullut ja poistuu paikalta. Jos mies siis välttelee keskusteluyhteyttä tai esittää kiireistä, hän todennäköisesti pelkää, että kysyt häneltä kysymyksen, johon hän ei halua antaa vastausta. Välttelevä käytös on selvä merkki, jonka epäileminen osuu lähes aina oikeaan."
– 25, avoliitossa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.