Missifinalisti Katariina Juseliusta pyydettiin poikien saunailtaan rahaa vastaan – ala-arvoisia viestejä satelee: "Minua huoritellaan myös ihan suoraan"

1:12
Katariina Juselius saa ruokottomia viestejä sosiaalisessa mediassa: ”Julkkismies kysyi, onko huuleni työvälineeni”

Katariina Juselius kertoo MTV Uutisille, että on saanut myös julkkismieheltä viestin, jonka sisältö ei ole kivaa luettavaa.

Somevaikuttaja Katariina Juselius on mukana Miss Suomi 2021 -finaalissa. Amatööri missikisojen suhteen hän ei kuitenkaan ole, sillä Juselius tuli tutuksi vuoden 2019 Miss Suomi -finaalista.

Miss Suomi -kilpailu täytää tänä vuonna 90 vuotta. Sen kunniaksi järjestetään All Stars -kisa ja finaalissa nähdään kaunottaria aiemmilta vuosilta. Mukana on myös yksi perintöprinsessa.

Juselius kertoo MTV Uutisille, että on kasvanut kahdessa vuodessa, sekä kirkastanut omia arvojaan.

– Olen huomannut tässä parin vuoden aikana, että olen viihdyttäjä. Tykkään pitää hauskaa ja tuoda ihmisille iloa, niin podcastini kuin TikTokin kautta. Sen lisäksi haluan tuoda esiin tärkeitä aiheita. Suomeen tarvitaan aina lisää uusia ääniä ja Miss Suomena se onnistuu, Juselius toteaa.

– On ilo, että organisaatio pyysi minut mukaan. He ovat nähneet kasvuni naisena sekä somevaikuttajana, hän jatkaa.

Juseliusta seuraa Instagramissa yli 18 000 silmäparia, TikTokissa häntä seuraa puolestaan yli 10 000. Tiliensä kautta Juseliukselle tulee paljon myös törkyviestejä, joiden sisältö on karua luettavaa.

– Tiedä, uskaltaako näitä edes sanoa ääneen. Olen saanut viestejä, joissa minua on pyydetty poikien saunailtaan 250 euron hintaan. Kroppaani kommentoidaan myös hyvin seksuaalissävytteisesti. Minua huoritellaan myös ihan suoraan. Ei kenenkään naisen tarvitse sellaista kokea.

– Itse olen ollut onneksi julkisuudessa jo pari vuotta ja saanut kasvatettua nahkaa, mutta ei se siltikään kivaa ole.

Katariina Juselius sai myös törkyviestin julkkismieheltä. Mitä se piti sisällään? Katso videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja