Miss Universum -kilvan voitto Meksikoon – Miss Suomi Viivi Altonen jäi kauas kärkisijoilta

4:54
Naapuri pahoinpiteli Miss Suomen Mosambikissa – kertoo traumaattisesta tilanteesta

Miss Universum -kilpailu ratkesi viime yönä Yhdysvaltain Miamissa.

Miss Universum -kilpailu ratkesi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Voiton vei Meksikon edustaja Andrea Meza.

Suomen edustajan, hallitsevan Miss Suomen Viivi Altosen matka kisassa päättyi, kun hän ei yltänyt 21 kärkikahinoihin päässeen naisen joukkoon. 

Miss Suomi -kilpailua luotsaava Sunneva Sjögren kuitenkin kehui vuolaasti Altosta somen välityksellä.

– Olemme niin ylpeitä sinusta, Sunneva Sjögren kirjoitti Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

Sjögren julkaisi Instagramissa jo aiemmin viestin, jossa hän kehui Aaltosen edustaneen Suomea upeasti koko kisamatkan ajan.

– Viivi on päässyt hyvin esille kilpailussa nimenomaan puhumaan tärkeistä asioista. Olemme kaikki erittäin ylpeitä Viivistä ja tänä yönä kisakatsomo hurraa täysillä, Sjögren tunnelmoi ennen finaaliyötä.

Altonen pääsi kilpailurupeaman aikana edellisen Miss Universumin Zozibini Tunzin ja kolmen muun kandidaatin kanssa paneelikeskusteluun, jossa keskusteltiin naisten oikeuksista ja tasa-arvosta.

– Olen todella kiitollinen ja iloinen, että he olivat huomanneet, että minulla on sanottavaa ja olen tehnyt naisten voimaannuttamiseen tarkoitetun #SheCan-kampanjan sekä tehnyt yhteistyötä kansainvälisen UN Women Suomen kanssa, hän iloitsi sosiaalisessa mediassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja